Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Naruto Shippuden: Narutimate Accel 3

Recommended Posts

• Odpovědi 505
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
  MinaTom napsal:
sosnout to pujde ale nepujde to spustit (uvidis to jenom v menu ale kdyz to spustis tak cerno...zasek....restart :D)neco jako prvni verze tekena 6. Naruto ti pujde spustit az 15.12.

Přesně to jsem potřeboval slyšet. Takže 15.10. to budem moct pařit na PSP... Super, to zrovna přijedu z dovolené (typoval jsem nějak tohle datum :))

A proč to bude zrovna 15.12.? Odkud máš ty informace, docela bych taky měl takový přehled. Díky

Odesláno
  MinaTom napsal:
Tak na netu si myslim ze se opatchovana hra nenajda...vsechno se to bude pustet pouze pres GEN D3

No blbě jsme to napsal. Nemyslel jsem stahnout opatchované/cracklé, ale rip UMD disku... Opatchovat si to samozrejme musim doma (pomoci Descrypteru)...

Ho5sA napsal:

protože vyjde psp 5.50 Gen- B3 a tam uz je hack na tyhle new hry

Takže na 5.50 Gen - B2 to nepojede, ani když to opatchuju pomoci Descrypteru, jo? Musím čekat až na toho 15.12...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu