Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Naruto Shippuden: Narutimate Accel 3

Recommended Posts

Odesláno

ten strom je podle mě nahrada za cestu Ninji jak byla v Ultimate Ninja 2 jak tam naruto pochodoval a vzdy neco dostal tak tady ti ten strom roste za urcitej pocet a oteviraj se ti pozadi na PSP. Nechapu co se po mě chce v tom třetim jak si vyberes znak te vesnice a pak to potobě chce neco napsat, (mozna mas napsat jmeno vesnice nebo ninju kteri sou od tam)

• Odpovědi 505
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
ja rikal jednu dve :D ,ale nevadi :D ,tak tedka naopak...co se vam za postavy vuuubec nelibi:D ?

Me treba sklamal Neji-nema ani rotaci

,Tobi-je sice drsny ale cekal jsem formu drsnaka Madary s ultimate sharinganem

Dobrej je Pein (všechny 3 sféry jsou dobry :)) potom se mě dobře hraje za Konan. Nelíbí se mě Karin (jde vidět že nevěděli vůbec jak jí udělat) a štvou mě loutkaři že ty loutky nemají vyvolaný celou dobu ale jen při útoku.A ještě Sasuke protože ho nemám rád ani v Manze/Anime
Odesláno
Při potvrzování postavy (tam jak se nastavuje tým jutsu a level) mu nastavíš 3. žlutě napsané jutsu.A potom normálka jako každé jiné jutsu trojuhelník + O.

jo...diky....skoda ze nejdou oba utoky naraz..ale newadi....ale skoda...cela ta hra mi pripada strasne lehka...jediny problem jsem mel v pribehu...proti prvnimu peinovi ale na podruhe jsem ho skillil...i ve vs modu kdyz mu dam lvl atk. tak je to strasne lehke...to me stve

Odesláno
Dobrej je Pein (všechny 3 sféry jsou dobry :)) potom se mě dobře hraje za Konan. Nelíbí se mě Karin (jde vidět že nevěděli vůbec jak jí udělat) a štvou mě loutkaři že ty loutky nemají vyvolaný celou dobu ale jen při útoku.A ještě Sasuke protože ho nemám rád ani v Manze/Anime

s karin naprosto souhlasim...konan je drsna....hraju za ni jako za mou 2 postavu...dobre se s ni hralo to behani ,ktere bylo na cas....je strasne rychla...,pein jsem myslel ze bude vytvoren jako jeden...ale i tak je to dobry...se sasukem nesouhlasim...mi se strasne libi...hraju za nej od ultimate ninja 1 :D

Odesláno

4 ocasy naruto pozira chakru? Tím bych mo mohl dát... Zkusím to.

Rubal jsem do něj s Orochimarem (5x ultimatka po sobě, potom došla chakra a on si stihl doplnit všechny HP), to same se mi stalo i s Itachim, Jirayou, Tsunade, Saiem, Gaarou, ...

Nikdy mě nezabil, ale pokaždé kontumačně vyhrál, protože došel čas a on měl více HP (když jsem měl Tsunade, tak jsem měl po vypršení času víc HP než on, ale bnohužel ho musím zabít...)

Užý jsme docela zoufalý :D Snad ho tím 4ocasým narutem dám.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu