TomasCZ18 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Nikdy nenakoupím už přes aukro natahoval to týden,Dal mi účet jeho společníka a ten mu peníze nedal,jezdí si někde na jachtě v Miami.Mobil mi prý příde v pondělí - úterý pokud to nepříde obracím se na vymahače a internetovou kriminálku a na aukru mu udělám takové hodnocení že od něj už nikdo nekoupí ani žvejkačku! Není schopnej vám zavolat,ani napsat na email typickej zasranej pražák,jeno mdalší namyšlenej člověk co si moc věří,prý má obchod s mobilama kdybych bydlel poblíž už by z toho obchod nebyl.Jen vám ukazuju jak je aukro bezbečné! pěkný hovno je to horší jak když si vezmete normální inzerát na Bazar.cz. Rada pro vás aukru nevěřte jsou tam jen samí podvodníci!Navíc nevím co mi příde kdo ví jestli mi příde takovej mobil kterej ukazoval na fotkách,jestli ne obrátím se na aukro a internetovou kriminálkua do obchodu mu pošlu pěknou inspekci.Mám tetu v bance a ta řekla že peníze na účet přišli už 21.9 a on tvrdí že eště nepřišli.Jenže teta v bance se na účet podívala a peníze tam přišli.Ani nevíte jakej mám vztek.V pondělí nebo úterý vám napíšu jak to dopadlo a ukážu co mi poslal. Je to pro mě aspon zkušenost že Aukro není takové jaké sem si myslel.Nikdy tam nic nenakoupím a doporučovat ho nebudu.Takže pa v pondělí nebo úterý sem sám zvědav co mi příde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Pokud vím,v podnělí je státní svátek,takže asi nic nepříjde... :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 1) Máš to ve špatný sekci. 2) Nauč se psát jako Čech. 3) Kdo je alespoň trochu chytrej, tak na aukru umí nakupovat bezpečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 co se uklidnit a nechovat se jako úplný idiot kvůli jednomu tvému posranému obchodu...já mám na aukru cca 50 obchodů a bez problémů...to, že jsi narazil na trotla je jinej problém...jinak i při normálním obchodu se může stát problém a to, že ti hned neodepíše...ne každý člověk je 100% vždy k dispozici, tím ho nechci bránit, ale už tím, že říkáš...na aukru jsou jen zloději jde vidět, že o tom hovno víš :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Presunute z iPhone sekcie. Sice je pekne ze kupujes asi iPhone ale inak to s nim nema nic spolocne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Tohle tu nema co delat , na aukru je spousta prodejcu , jak dobrych , tak i spatnych... Od toho je system udeleni komentaru kupujicich , titul super prodejce , atd. Pak ma aukro taky ochranu kupujicich , staci si procist pravidla . Ze tu zacnes na nekoho nadavat nic neresi... LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts