Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

jak kamose pripojit do party v Dungeon Sieg??

JohnCzE

Recommended Posts

Dungeon siege je na PSP ??? Wow, jdu sosat... Ještě jsem si totiž toho nevšim, je to jedna z mejch oblíbenejch RPG na compa... :) A to fakt nevim, ale až sosnu kouknu se na to... A je tam stejnej příběh jako na compu ???

Ne, dalo by se rict, ze to je 3. dil.....a povedeny. Muzu to upnout.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dungeon siege je na PSP ??? Wow, jdu sosat... Ještě jsem si totiž toho nevšim, je to jedna z mejch oblíbenejch RPG na compa... :) A to fakt nevim, ale až sosnu kouknu se na to... A je tam stejnej příběh jako na compu ???

Koukam zes objevil Ameriku ...

2 JohnCze : otazka je jestli to vubec de ... sice sem DS:ToA hral ale nvm jak uz to tam bylo .. zkousejte,zkousejte a zkousejte ....

Odkaz ke komentáři

hraju s brachou lognem se do hry ale dá se nejak pripojit do party abychom dostavaly oba exp a dohromady quest..jako napr ve WoW.........DIKY

sice už jsem to dloho nehrál ale co já si ponatuju tak to jde uplně vpohodě spojit žádné velké umění v tom neni a rozhodně to de sice jen pro 2 ale de...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu