JohnCzE Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 hraju s brachou lognem se do hry ale dá se nejak pripojit do party abychom dostavaly oba exp a dohromady quest..jako napr ve WoW.........DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Dungeon siege je na PSP ??? Wow, jdu sosat... Ještě jsem si totiž toho nevšim, je to jedna z mejch oblíbenejch RPG na compa... :) A to fakt nevim, ale až sosnu kouknu se na to... A je tam stejnej příběh jako na compu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Dungeon siege je na PSP ??? Wow, jdu sosat... Ještě jsem si totiž toho nevšim, je to jedna z mejch oblíbenejch RPG na compa... :) A to fakt nevim, ale až sosnu kouknu se na to... A je tam stejnej příběh jako na compu ??? Ne, dalo by se rict, ze to je 3. dil.....a povedeny. Muzu to upnout..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 No já nejradši stahuju z rapidu, pro mě je nejrychlejší a hlavně mam ho bez čekání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Květen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 spiš bych radsi kecal o tom jak ho pripojit do party atd taky jestli s nim nemohu obchodovat...tot moje otázka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Ok, sry to fakt nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Dungeon siege je na PSP ??? Wow, jdu sosat... Ještě jsem si totiž toho nevšim, je to jedna z mejch oblíbenejch RPG na compa... :) A to fakt nevim, ale až sosnu kouknu se na to... A je tam stejnej příběh jako na compu ??? Koukam zes objevil Ameriku ... 2 JohnCze : otazka je jestli to vubec de ... sice sem DS:ToA hral ale nvm jak uz to tam bylo .. zkousejte,zkousejte a zkousejte .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 hraju s brachou lognem se do hry ale dá se nejak pripojit do party abychom dostavaly oba exp a dohromady quest..jako napr ve WoW.........DIKY sice už jsem to dloho nehrál ale co já si ponatuju tak to jde uplně vpohodě spojit žádné velké umění v tom neni a rozhodně to de sice jen pro 2 ale de... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Květen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 nevim jestli jsi to nepovhopil ty nebo ja ja nemyslim spojit do hry ale kdyz jsme ve hre do party nebo obhodovat ve hre....NEVITE JAK MEZI sebou muzem obchodovat??sry za caps Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Hele tak to hraju, je to fakt moc dobrá hra, ale nevim čim používat Mana Potion, nevíte to někdo ??? Vim že Health potion je L, ale mana vubec nevim kde by mohle bejt... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.