diki.rm Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Zdravocko mačkači. 1. Projel jsem Mini ninjas na Medium a kdyz chci aby se mi Achievement Hard Little Ninja uznal musim dat New Game s obtiznosti Hard a jet nove savy nebo staci v Options nastavit Hard a jet vsechno od zacatku pod stejnym savem? 2. Dodelávani Achievemntu je šumak "jedno" na jakou uroven je delam a dodelavat je zpetne po dohrani? 3.Achievement Tree Hugger: Zatřes s 15 stromy - staci do nich jen kopnout nebili zatrast s nima nebo musism cekat az popadai vsechna jablka ci hrusk ? Moc dik za odpoved pařbě zdar. :ok: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diki.rm Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Jeeee to mi fakt nikdo nehelfne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PapieR_cz Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 1.zkratka nastavis obtiznost na hard a hrajes na ten samy save akorad se ti premaze na aktualni pozici 2.jasne u mnoha her to tak je, ze musis hrat hru jeste jednou pro odemceni zbylych ajchu. 3.Hru jsem nehral tak s tim ti nepomuzu srry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eric1468624338 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 3. musi spadnou všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.