diki.rm Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Odesláno Září 25, 2009 Zdravocko mačkači. 1. Projel jsem Mini ninjas na Medium a kdyz chci aby se mi Achievement Hard Little Ninja uznal musim dat New Game s obtiznosti Hard a jet nove savy nebo staci v Options nastavit Hard a jet vsechno od zacatku pod stejnym savem? 2. Dodelávani Achievemntu je šumak "jedno" na jakou uroven je delam a dodelavat je zpetne po dohrani? 3.Achievement Tree Hugger: Zatřes s 15 stromy - staci do nich jen kopnout nebili zatrast s nima nebo musism cekat az popadai vsechna jablka ci hrusk ? Moc dik za odpoved pařbě zdar. :ok: Citovat
diki.rm Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 Jeeee to mi fakt nikdo nehelfne ? Citovat
PapieR_cz Odesláno Únor 6, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2010 1.zkratka nastavis obtiznost na hard a hrajes na ten samy save akorad se ti premaze na aktualni pozici 2.jasne u mnoha her to tak je, ze musis hrat hru jeste jednou pro odemceni zbylych ajchu. 3.Hru jsem nehral tak s tim ti nepomuzu srry Citovat
eric1468624338 Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2010 3. musi spadnou všechno Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.