Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Co je s Notebookem?Dám vše své crd.

Mrkej_Na_Drat

Otázka

Zdravím mám Notebook doma mi jede vše v pohodě vezmu ho do tašky,za 10 minut ho odnesuho do Garáže zapnu a rožne se jen dioda pro zpanutí a načítání cdromky a prostě vůbec nenaběhne obrazovka? :(Kdo na to příjde co stím je,tak mu dám vše své credits.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Pochopil jsem to správně?Doma ti to jede po každý správně a jenom v garáži ti nefunguje???Máš dobrou baterku?

A jestli ti nefunguje vůbec,tak asi LCD nebo se ti na základovce něco uvolnilo nebo tak něco...

A nebo jestli jsi to měl v hibernaci,tak je možný že se ti poškodil HDD...Ale to by zas naskočil bios.Takže buď kabel u LCD nebo něco podobnýho a nebo HDD a nebo baterie,ale to asi ne...

Odkaz ke komentáři

• 0

tak problem se tady na foru asi nevyresi,s tim budes muset do servisu, bud zakladni deska, nebo podsviceni displaye, ci graficka karta (praskly spoj na zakladce) kdyz pripojis externi monitor, tak jde obraz nebo ne?

edit: dobra otazka, jestli to je mimo garaz, ale predpokladam, ze si to myslel tak, ze si ho proste jednou vzal do garaze a od ty doby uz nejde... pokud ne, tak treba nejake mimozemske zareni D:)

Odkaz ke komentáři

• 0

Hej úplně stejný problém nastal, když sem dal notas na vyčištěný a posrali mi ho a nefunguje mi display ale zbytek jo. Fakt facku jim dát a ještě možná budu platit opravu, že mi to posrali, tak to vůbec půdu na cajty. Možná tam máš nějaký blbí kontakt. Ještě měnil ramky, ale těma to není. Až mi řeknou co stím je, tak ti řeknu. :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu