metlaaa Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Zdravim..chtěl bych reklamovat xbox,jenže bylo mi řečeno,že na xbox.com je online řešení na opravu..jenže to po mě chce nějaký číslo co vůbec nevim jaký tam mám dát..nevíte někdo..:D chce to tohle číslo a PSČ:bash: Díky za info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 nechce SN cislo ... cislo ktery mas na xboxu v vzadu ? (datum vyroby,seriovy cislo apod.) a psc musis vedet sam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 seriove cislo konzoly....zavolaj do MS a mas po starostiach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metlaaa Odesláno Září 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 sériové číslo mi to nebere...to jsem zkoušel..:D:D nevadí..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 tak se netlem jak debil a napïš jaké číslo to chce...anglicky to tam napsané je... a nepiš jak trotl to něco chce....těžko ti někdo poradí, když nejsi schopen to pořádně napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 metlaaa Odesláno Září 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Tak se podívej na xbox.com ne..Mám to tam i napsaný,že to tam je..Si to nejdřív pořádně přečti co jsem napsal...;) A je to číslo požadavku na službu..vůbec netuším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
metlaaa
Zdravim..chtěl bych reklamovat xbox,jenže bylo mi řečeno,že na xbox.com je online řešení na opravu..jenže to po mě chce nějaký číslo co vůbec nevim jaký tam mám dát..nevíte někdo..:D chce to tohle číslo a PSČ:bash: Díky za info..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.