John Pop Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Chcel som sa spýtať ako vybrať čapičku joysticku. Môžem ju jednoducho vytiahnuť smerom hore? Nezlomí sa tam nič? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Chcel som sa spýtať ako vybrať čapičku joysticku. Môžem ju jednoducho vytiahnuť smerom hore? Nezlomí sa tam nič? Ne jen chyt joystick mezi prsty a zatahni8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 No záleží co máš za PSP:D takto můžeš jen na PSP FAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2009 no mám PSP slim, a tahal jsem nahoru, a nic se nestalo... vpohodě jsem joy vytáhl-- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 u slimka musis vysrubovat predni kryt a pak teprve ji muzes oddelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.