CHheVvy Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Čus chtěl bych najít podobnou hru original war takovou jakoby RPG kde si stavíte menší základny samozřejmě aby to dnes vypadalo o tošku líp THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Original War je originál,to jinou hrou prostě nenahradíš.Napadá mě red alert,kterej je tomu trošku blízko,ale zase daleko...nevim no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 A proč už necheš hrát Original war??:) Nj,..já už ho taky nak nehraju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palcak_cz Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Pecka hra, chtělo by to ale třeba skirmish... boty a ták Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 To už se nic asi neuchytí...na FB je skupina We want Original War 2! :D ale nic naplat..já už taky to ani nechci nak hrat..:cry::ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Říjen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 já to hrál když to vyšlo a nebavilo mě to když jsem byl starší drtil jsem to pořád taková hra asi už nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Jestli jsi dohrál kampaň za američany i za rusy (myslim,že patchem nebo tam dokonce i je kampaň za araby),tak si zahraj multiplayer.Ten je fakt bomba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.