aaischa Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Ahoj da se nejak zbavit ty ukazky s bilim pozadim jak se tam udela psp portable pred spustenim hry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 toho videa sa nezbavis, mozes ho len nahradit inym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 b-s-h Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Taky mě to video štve. A jde nahradit něčim kratšim? Nebo musí mít stejnou dobu trvání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Taky mě to video štve. A jde nahradit něčim kratšim? Nebo musí mít stejnou dobu trvání? Musi mit stejnou dobu trvani...;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Myslim, že tu byl nějakej CF 1.62, kterej to odstraňoval, ale neměl funkce stávajících CF... Protože nebyl by Dark_Alex.. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Květen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 achjo škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 nemusi ;) ale musi mat +- par milisekund ako to povodne lol :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 a v cem vam to tolik vadi? ja mam tu spousteci obrazovku celkem rad...pokud by ale nekdo chtel muzu sem hodit soubor kterej ukaze jenom logo psp a nedela zadnej zvuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altichy Odesláno Červen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2007 neni to nahodou spatne uz sem si zvykl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 Mně spíš vadí ukázka PSP když se PSP zapne tak při spouštění to bych chtěl oddělat,nebo tam dát aspoň něco hezčího,ale nevím kde to sehnat :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neon Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 Abych pravdu řekl tak logo před spuštěním hry není zas tak hnusný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mistr všech termixů! Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 staci smazat gameboot.pmf, a jede to ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 Mně spíš vadí ukázka PSP když se PSP zapne tak při spouštění to bych chtěl oddělat,nebo tam dát aspoň něco hezčího,ale nevím kde to sehnat :( stačí si sehnat nebo udělat vlastní openingplugin ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 Mně spíš vadí ukázka PSP když se PSP zapne tak při spouštění to bych chtěl oddělat,nebo tam dát aspoň něco hezčího,ale nevím kde to sehnat :( to jde vypnout v recorvery: Configuration -> Skip SCE logo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 otevri si opening plugin v rco editoru a nahrad to logo timto obrazkem melo by to jit..... http://www.edisk.cz/stahni/52768/01.rar_393B.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 otevri si opening plugin v rco editoru a nahrad to logo timto obrazkem melo by to jit..... http://img339.imageshack.us/img339/5576/01ya6.png nic se neukazuje,a rco editor nebere png jestli se nepletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 nic se neukazuje,a rco editor nebere png jestli se nepletu no me to tam otevrit nejde, tak se asi nepletes.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hojas86 Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 nevim proc se to tam nahralo jako png link sem opravil tak stahujte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snowgeee Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 a nebo si tam dej něco co se ti bude líbit...já tam mám že mě tak běhaj nějaký sličné slečny....a je to hezký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 tady sou ty "hanbatý" holky :) http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/12353/gameboot.rar_434.45KB.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altichy Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 proste se s tim musis smirit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Červen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2007 altichy pokolikate uz ten tvuj prispevek nedava zadny smysl dej se do sebe hochu nebo dostanes fakt ban! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
aaischa
Ahoj da se nejak zbavit ty ukazky s bilim pozadim jak se tam udela psp portable pred spustenim hry?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
21 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts