Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Doporučte mi herní notes !

krystof94

Recommended Posts

Takže chci si koupit noťas , nějakej na kterym si toho dost zahraju(napr.: gtacko=> plynule,crysis a novy moden warfery 2 ,ale mam pouze 17-20k .

Doporučte mi ,teda jestli vubec takovej je na moje požedavky . :D :D

Koukal jsem se už a našel jsem toto :

http://www.alza.cz/hp-probook-4510s-d126778.htm ,ale nevim jestli na tom něco rozjedu :D:D

Všem co mi něco doporučí tak jim poslu par credits.

Diky všem :)

EDIT : Upravena cena

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

cece byl sem v situai jako ty a nakonec sem si koupil nejlepsi z vyberu v planeu a kolina k+b bo jak to je, mel sme 17k a vybral sem si toshibu, v poho mi to veme carbony, pottera 6, roller coaster tycoon 3 farcry a crysis uz jen na stredni... myslimm si ze za 20k na netu nakej luxus hp sezenes, hlavne at to ma svoji grafarnu ne integrovanou

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Prominte OT,ale me vzdycky jen zarazi,kdyz dam tady na cf inzerat,ze prodam napriklad novou toshibu qosmio s geforce 9700gts za temer polovicni cenu,nikdo nema zajem,a pak se stejne najde nekdo,kdo radsi chce koupit stejne drahe,o polovinu slabsi msi...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu