Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dell Studio 1555 - posudte

Sim3to

Otázka

Jelikoz jsem si muj predesli notebook od HP neuzil (Samej problem a reklamace) a ted to vypada ze mi vrati penize, tak jsem zacal vybirat nahradu. Zaujal me tento notebook svym vykonem a schopnostmi a take vyjimecnou zarukou. 3 leta NBD zaruka (technik vam notebook opravy u vas doma :D)

Operační systém Microsoft® Windows Vista™ Home Premium

Procesor Intel Core2 Duo T6400

Frekvence procesoru 2 GHz

Frekvence sběrnice 800 MHz

L2 cache 2 MB

Dual-core ano

Chipset Intel® PM45

Operační paměť DDR2 4 GB

Max. velikost operační paměti 4 GB

Kapacita pevného disku 500 GB

Rozhraní pevného disku SATA

Otáčky pevného disku 5400 ot./min

Optická mechanika DVD+-RW DL

Velikost displeje 15.6"

Rozlišení displeje 1920 x 1080

Úprava povrchu displeje lesklá

Grafická karta ATI Mobility Radeon HD 4570

Velikost paměti grafické karty 512 MB

Analogový výstup pro monitor ano

Digitální výstup pro monitor ne

TV výstup ne

HDMI výstup ano

Reproduktory ano

Mikrofon ano

Webová kamera 2 Mpx

Zvuková karta Intel High Definition Audio

Výstup na sluchátka ano

Vstup Line-in ano

Vstup pro mikrofon ano

FAX modem ne

Síťová karta ano

Rychlost síťové karty 10/100/1000 Mbps

Wi-Fi bezdrátová síťová karta ano

Wi-Fi specifikace 802.11n

Bluetooth™ ano

Infračervený port ne

Počet portů USB 3

FireWire (IEEE1394) port ano

Externí SATA port ano

PC Card slot ne

ExpressCard™ slot ano

Čtečka paměťových karet ne

Typ baterie 6článková

Rozměry (V x Š x H) 25.3~38.9 x 371.6 x 252.9 mm

Hmotnost 2.515 kg

Odkaz :

http://www.icetech.cz/zbozi/152928-dell-studio-1555c2d-t64004gb500gb15-6wxgadvd-rwati512vhpcerny/

Budu rad za komentare a rady :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Dell je hodně dobrá značka. Studio sice patří mezi tu "horší" část té značky, ale jen svým zpracováním. Zpracování tím nemyslím, že by se uvolňovaly panty, nebo vrzal - to ne. V tomto je stoprocentní, ale je to prostě plasťák. Je to v podstatě multimediální notebok. Žádný bussiness.

Parametry je na tom samozřejmě hodně dobře, s tím ale souvisí velmi malá výdrž na baterii. No prostě něco kolem 2hodin v ne moc těžké zátěži a budeš rád.

Každopádně displej to bude mít podle mě luxusní a s LED podsvícením je dobrá varianta.

Když to mám k něčemu přirovnat - no radši to dělat nebudu, někdo by to zase mohl vzít jako flame.

Rozhodně chybu s ním neuděláš. Značka je kvalitní tudíž servis kvalitní. Není se čeho bát.

Odkaz ke komentáři

• 0
Dell je hodně dobrá značka. Studio sice patří mezi tu "horší" část té značky, ale jen svým zpracováním. Zpracování tím nemyslím, že by se uvolňovaly panty, nebo vrzal - to ne. V tomto je stoprocentní, ale je to prostě plasťák. Je to v podstatě multimediální notebok. Žádný bussiness.

Parametry je na tom samozřejmě hodně dobře, s tím ale souvisí velmi malá výdrž na baterii. No prostě něco kolem 2hodin v ne moc těžké zátěži a budeš rád.

Každopádně displej to bude mít podle mě luxusní a s LED podsvícením je dobrá varianta.

Když to mám k něčemu přirovnat - no radši to dělat nebudu, někdo by to zase mohl vzít jako flame.

Rozhodně chybu s ním neuděláš. Značka je kvalitní tudíž servis kvalitní. Není se čeho bát.

Notebook budu pozivat z vetsiny doma. Rozhodoval jsem se mezi desktopem a notebookem ale vzhledem k tomu, ze dohromady asi na 2 mesice v roce jsem v zahranici, tak prece jenom je potreba neco prenosneho.

Baterie me vubec netrapi, jak jsem rikal, budu ho pouzivat doma. Za penize co mi vrati za HPcko si koupim tenhle dell a Eeecko- ktere uz mam koupene :D

je mi celkem jasne ze nepatri mezi ty JO dobre notebooky. Thinkpady jsou jasnym favoritem v kvalite zpracovani, ale vadi mi ta rocni zaruka co bych mel.. (firma). U dellu jsou 3 roky nezavisle na tom na koho to je.

Laka me ta velka pracovni plocha :D :love:

EDIT : Pri zkoumani jestli nekdo nema zkusenosti s timhle notasem jsem narazil na zajimavou diskuzi na jinem foru, kde doporucujou i tuhle toshibu. Ale dell u me vede kvuli : zaruce, displeje, pocitac je po otevreny matny - nejsou otisky.., rozliseni a HDD. Na tomhle dellu bych si max. zahral neco malo, ale spis ne. Na to mam prece xko :D

Odkaz ke komentáři

• 0

Shodou okolností jsem ho právě teď ve středu měla na očích a opravdu ten displej je moc pěkný. Parádní rozlišení, jemný. Kvalitní rovnoměrné podsvícení. Jako jestli děláš něco s grafikou, s fotkami třeba tak se ti určitě hodit bude. Samozřejmě to je pořád obyč notebook displej, ale o něco lepší než běžné notebooky. No ke kvalitě monitorů PVA to má ještě moc daleko, ale na notebook dobré. Jo klidně ho vezmi.

Samozřejmě počítej s tím, že je to prostě plast - to je podle mě jediná jeho vada takže na přenášení nic moc, ale na stůl ideální.

Jo a není moc hlučný jako třeba Paviliony.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu