FrAySr Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Caw lidi stahnul sem si tady hru The Outfit od pcmakera ze share-rapidu a kdyz ji projizdim prez ABGX360 tak mi to vyhodi tuhle chybu Nevěděli byste někdo co s tím pls ? :( Díky za odpovědi dam THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 nemas starou verzi abgx 360? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrAySr Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Mám verzi 1.0.1 :cry: EDIT : Stáhl sem ňákej openkey_0.2 ale vůbec nwm kam to mám nahrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Dost pravděpodobně špatný iso, mohlo se to špatně rozbalit. Zkus stáhnout znovu. A příště to dej sem do topicu http://console-forum.net/showthread.php?t=57624. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrAySr Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Dost pravděpodobně špatný iso, mohlo se to špatně rozbalit. Zkus stáhnout znovu.A příště to dej sem do topicu http://console-forum.net/showthread.php?t=57624. Všechny soubory mají stejnou velikost a sou dobře stáhnutý podle mě... A rozbalit sem to zkoušel 3x a pořád stejný výsledek... EDIT : Podle mě kdyby se to stáhlo špatně tak mi to u rozbalování hodí CRC chybu :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Tak to stáhni úplně odjinud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrAySr Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Snažím se o to ale ani za boha nemůžu najít žádný linky třeba na rapidshare nebo tak :( Stále nacházím verzi od pcmakera na všech fórech :cry::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchy Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Asi 2x jsem tuhle chybu taky videl a zkusil jsem to smahnout a vsechno fungovalo. Je to mozna nahoda ale me to proste jede. Pokud mas flash novejsi nebo stejnej jak 1.51 tak je ti stealth stejne k nicemu protoze ho ten flash ma v sobe. Tak to zkus smahnout a uvidis :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrAySr Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 No já bych nerad dostal ban :cry: Nevíte ještě někdo co by s tím mohlo bejt ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RohLLIKs Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 tohle ale neni o stealthu ale o tom ze je to iso poskozeny (nebo videosouboru buh vi) a na to ti Bill prijde...doporucuju hrat to offline Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrAySr Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 No nic, pokud se nenajde ňáka dobrá duše co mi tu hru najde někde jinde (protože já to nemůžu najít) tak to vypalovat nebudu... Díky všem za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrAySr
Caw lidi stahnul sem si tady hru The Outfit od pcmakera ze share-rapidu a kdyz ji projizdim prez ABGX360 tak mi to vyhodi tuhle chybu
Nevěděli byste někdo co s tím pls ? :(
Díky za odpovědi dam THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts