kuba741 Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 custe vsichni no takze se moc omlouvam no hlavne lampsovi doufam ze tu omluvu prijme a zaroven bych chtel rict ze tohleto uz nikdy neudelam nevim co se se mnou ale uz to nikdy neudelam nechci aby si o me vsichni mysleli ze jsem naky sprosty prase to fakt ne udelal jsem to poprve a naposledy:Da take se omlouvam modum :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Tvle kuba ty ses fakt nad lidske chapani :D Tvle temahle vystupama z tebe bude vetsi celebrita jak Hanychova [prebrte si to jak chcete xD] Ale jinak si frajer ze ses schopnej se jim omluvit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 frajer ... snad si chtěl napsat něco jako že "si se zachoval jako kdyby si byl normální" ... to neni normální tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Tak ja nwm je fakt ze se chova jak blazen ale rekni mi kolik lidi by se tu tahkle omluvilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 A já bych chtěl slavnostně oznámit...Nas.er si xDDD....tywe nvm co se stalo ale dybych měl posílat omluvný topici jenom dyž někoho urazim tak by bylo prakticky Ostatní diskuze jenom jeden velkej topic ode mě:lol: takže asi tak cucáku xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 lol, k tomu snad ani není co dodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 co se semlelo na chatboxu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts