evzen Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Mám tu otázku pro zkušené programátory nebo podobné mastery.Viděl sem,že hodně programů i her se dá nějakým způsobem dostat na PSP.Jsem velký fanda Herous of Might and Magic a mám dotaz.Šlo by dostat nějak HOMM III na PSP???díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Já jsem taky velkej fanda HoMaM III a pokud vim tak to nijak nejde, leda že by to bylo na PSX... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Mám tu otázku pro zkušené programátory nebo podobné mastery.Viděl sem,že hodně programů i her se dá nějakým způsobem dostat na PSP.Jsem velký fanda Herous of Might and Magic a mám dotaz.Šlo by dostat nějak HOMM III na PSP???díky za odpovědi no nevim já v tom moc zběhlej nejsem ale co vim je,že třeba kódování her třebas na PC a PS je uplně rozdílný..ale třeba XBOX 360 pracuje na bázi DirectX takže se to pak nemusí tak složitě konvertovat... :) to je vše co vim :D ale jinak můj osobní názor je že by to MOŽNÁ nějak šlo :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 no tak s trojkou podle mě vůbec nepočítej,když se podíváš na ty hry co se dostali na psp tak to jsou starší a mnohem jednodušší hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sten Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 no jo slo .. ale urco by to neudelal nejakej "master" jak rikas ..aby to jelo na psp by znamenalo tu hru znovu vyvinout a to na psp .. to je stejne jako kdyby si chtel na kalkulace prohlizet filmy :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzen Odesláno Květen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Aha tak díky moc za odpovědi,škoda no:-)jïnak herous III nejsou tak náročný aby je PSP nerozchodilo,ale je to spíš otázka algoritmu no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 tak ale nejakej ze starsich dilu by frcet mohl ne? hlavne ty ktery jeli jeste pod dosem. vzhledem k tomu ze takovej transport tycoon na psp jde,tak by homam I nebo II nekdo schopnej casem predelat mohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 to by musel byt slusny port... zatial asi tazko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 no nevim já v tom moc zběhlej nejsem ale co vim je,že třeba kódování her třebas na PC a PS je uplně rozdílný..ale třeba XBOX 360 pracuje na bázi DirectX takže se to pak nemusí tak složitě konvertovat... :) to je vše co vim :D ale jinak můj osobní názor je že by to MOŽNÁ nějak šlo :P Neni to až tak rozdílný, teda co se týče základu, no pak už má PSP vlastní funkce, jak říkáš XBOX 360 - DirectX tak PSP má GU což je něco jako OpenGL ve win. Starší hry se nedělají uplně odznova, pouze se poupravý kódy původní hry ... tím vzniká další problém, pokud původní autor nevydá kódy, nebude hra předělaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 takze kgsws pokud to spravne chapu pokud new world computing (nebo ktera firma ma dneska prave) nevyda zdrojak zadnej homam nebude,to je celej problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 To by chtělo aspoň jeden díl HOMAM, nejlíp trojku... Nebo aspoň Disciples, to je trošku aj podobný... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 nebo kdyby se nival dal do predelavani etherlords,nejlip druhyho dilu...to je paradni smazba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Mám tu otázku pro zkušené programátory nebo podobné mastery.Viděl sem,že hodně programů i her se dá nějakým způsobem dostat na PSP.Jsem velký fanda Herous of Might and Magic a mám dotaz.Šlo by dostat nějak HOMM III na PSP???díky za odpovědi Tak to jsme dvá fandové, spíš bych věřil že UBISOFT udělá H5 což by bylo sakra zajímavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 takze kgsws pokud to spravne chapu pokud new world computing (nebo ktera firma ma dneska prave) nevyda zdrojak zadnej homam nebude,to je celej problem nevyda ... ver mi :D nema taky komu. Byli by sami proti sobe kdyby dali verejnosti vsechny svoje zdrojove kody,engine... seredne by se jim to vymstilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GRiM Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Bud by musel nekdo vydat zdrojaky, pak by to sice slo portnout, ale bylo by to dost prace(ale uz takhle amateri udelali Quake 1 a 2, doporucuju) nebo by se muselo emulovat prostredi PC. A PC a PSP jsou tak odlisny architektury, ze by to s hodne hodinama driny mohlo spustit nejaky veci ze 486, ale Heroes(Prvni bezel uz pod Windows, ne?) si opravdu predstavit nedokazu. A to vubec nemluvim o problemech s ovladanim, je to sice tahovka, takze clovek nemusi rychle reagovat, ale stejne by to s analogem nebyla zadna bomba. nevyda ... ver mi :D nema taky komu. Byli by sami proti sobe kdyby dali verejnosti vsechny svoje zdrojove kody,engine... seredne by se jim to vymstilo Mno nevim. Proc by se jim podle tebe vymstilo, kdyby vydali zdrojaky Heroes 1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 Mno nevim. Proc by se jim podle tebe vymstilo, kdyby vydali zdrojaky Heroes 1? ty znas marketingove plany spolecnosti ? :D jak muzes vedet ze to jeste nepouziji v nejake predelane retro edici ? a je to blbost ze by nekdo nekomu zdarma daval zdrojaky to se nedela fakt ne. To by se fakt vyrojilo miliony drobnych spolecnosti ktere by vydavaly tituly nachlu podobne ale s jinym nazvem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 tak zdrojaky od doomu jsou volne k sireni ne? to stejny nejspis s transport tycoonem,tak proc ne zrovna heroesy 1 pochybuju ze by ubisoft chtel znova vydat takhle starou hru...to uz spis homam 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Květen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2007 tak zdrojaky od doomu jsou volne k sireni ne? to stejny nejspis s transport tycoonem,tak proc ne zrovna heroesy 1 pochybuju ze by ubisoft chtel znova vydat takhle starou hru...to uz spis homam 3 vsimals ? ted nedavno vysel remake another world pro windows v plnem rozliseni s pridanymi efekty a lepsi grafikou ale hra zustala ve sve podstate stejna ... co ty vis mozna budou chtit vydat celou serii jako budgetovku ... a diskuze o tom je podle mne stejne bezpredmetna ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzen Odesláno Květen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 no jako docela mě mrzí že to nikoho z ubi nenapadlo,předělat i na PSP!Je to určo jedna ze světových her a dalo by jse na tom hezky vydělat.Nevím jak je na tom ubi s právama na HOMAM III,protože pokad si pamatuju tahle hra byla vydána pod taktovkou 3DO!Jinak ovládání hry by nebylo vůbec složité,stačil by jenom joystick,trojiky se dají v klidu ovládat pouze a jenom myší!Ale k tomuhle by jse muselo odholat ubi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GRiM Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 1) Nikdo nevyda strategii urcenou pro PSP, alespon ne tenhle typ strategie. 2)Quake 1 je volne siritelnej se zdrojakama. 3)Another world je legenda, ktera je v mnoha smerech(vcetne grafiky) neprekonana. Neprislo po ni zadne pokracovani, neztratila se v mori podobnych her a tak si to vsichni dobre pamatujou. Po HOMAM prisly dalsich ctyri dily. Ackoli jsem to nehral a tento typ her nevyhledavam, pochybuju, ze na HOMAM 1 najdes jednu vlastnost, ktera nebyla v dalsich dilech prekonana/vylepsena a tim padem by nekomu davala duvod hrat jednicku misto petky. no jako docela mě mrzí že to nikoho z ubi nenapadlo,předělat i na PSP!Je to určo jedna ze světových her a dalo by jse na tom hezky vydělat.Nevím jak je na tom ubi s právama na HOMAM III,protože pokad si pamatuju tahle hra byla vydána pod taktovkou 3DO!Jinak ovládání hry by nebylo vůbec složité,stačil by jenom joystick,trojiky se dají v klidu ovládat pouze a jenom myší!Ale k tomuhle by jse muselo odholat ubi. Trojky se mozna v klidu ovladaji mysi, ale analog pri vsi snaze neni mys. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Tak to jsme dvá fandové, spíš bych věřil že UBISOFT udělá H5 což by bylo sakra zajímavý. Objevení ameriky,co ? H5 už jsou asi tak rok a něco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Objevení ameriky,co ? H5 už jsou asi tak rok a něco :D Na PSP jo? Koupim je od tebe......... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evzen Odesláno Květen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 1) Nikdo nevyda strategii urcenou pro PSP, alespon ne tenhle typ strategie.2)Quake 1 je volne siritelnej se zdrojakama. 3)Another world je legenda, ktera je v mnoha smerech(vcetne grafiky) neprekonana. Neprislo po ni zadne pokracovani, neztratila se v mori podobnych her a tak si to vsichni dobre pamatujou. Po HOMAM prisly dalsich ctyri dily. Ackoli jsem to nehral a tento typ her nevyhledavam, pochybuju, ze na HOMAM 1 najdes jednu vlastnost, ktera nebyla v dalsich dilech prekonana/vylepsena a tim padem by nekomu davala duvod hrat jednicku misto petky. Trojky se mozna v klidu ovladaji mysi, ale analog pri vsi snaze neni mys. Jako kdyby jsi hrál třeba trojiky,tak zjistíš že ta myš by ti na úrovni joysticku bohatě stačila.Tam nepotřebuješ dělat myší extra rychlí pohyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 To jo a trojka jde navíc ovládat i šipkama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.