Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pro Mastery

evzen

Recommended Posts

Mám tu otázku pro zkušené programátory nebo podobné mastery.Viděl sem,že hodně programů i her se dá nějakým způsobem dostat na PSP.Jsem velký fanda Herous of Might and Magic a mám dotaz.Šlo by dostat nějak HOMM III na PSP???díky za odpovědi

no nevim já v tom moc zběhlej nejsem ale co vim je,že třeba kódování her třebas na PC a PS je uplně rozdílný..ale třeba XBOX 360 pracuje na bázi DirectX takže se to pak nemusí tak složitě konvertovat... :) to je vše co vim :D ale jinak můj osobní názor je že by to MOŽNÁ nějak šlo :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nevim já v tom moc zběhlej nejsem ale co vim je,že třeba kódování her třebas na PC a PS je uplně rozdílný..ale třeba XBOX 360 pracuje na bázi DirectX takže se to pak nemusí tak složitě konvertovat... :) to je vše co vim :D ale jinak můj osobní názor je že by to MOŽNÁ nějak šlo :P

Neni to až tak rozdílný, teda co se týče základu, no pak už má PSP vlastní funkce, jak říkáš XBOX 360 - DirectX tak PSP má GU což je něco jako OpenGL ve win.

Starší hry se nedělají uplně odznova, pouze se poupravý kódy původní hry ... tím vzniká další problém, pokud původní autor nevydá kódy, nebude hra předělaná.

Odkaz ke komentáři

Mám tu otázku pro zkušené programátory nebo podobné mastery.Viděl sem,že hodně programů i her se dá nějakým způsobem dostat na PSP.Jsem velký fanda Herous of Might and Magic a mám dotaz.Šlo by dostat nějak HOMM III na PSP???díky za odpovědi

Tak to jsme dvá fandové, spíš bych věřil že UBISOFT udělá H5 což by bylo sakra zajímavý.

Odkaz ke komentáři

takze kgsws pokud to spravne chapu pokud new world computing (nebo ktera firma ma dneska prave) nevyda zdrojak zadnej homam nebude,to je celej problem

nevyda ... ver mi :D nema taky komu. Byli by sami proti sobe kdyby dali verejnosti vsechny svoje zdrojove kody,engine... seredne by se jim to vymstilo

Odkaz ke komentáři

Bud by musel nekdo vydat zdrojaky, pak by to sice slo portnout, ale bylo by to dost prace(ale uz takhle amateri udelali Quake 1 a 2, doporucuju) nebo by se muselo emulovat prostredi PC. A PC a PSP jsou tak odlisny architektury, ze by to s hodne hodinama driny mohlo spustit nejaky veci ze 486, ale Heroes(Prvni bezel uz pod Windows, ne?) si opravdu predstavit nedokazu. A to vubec nemluvim o problemech s ovladanim, je to sice tahovka, takze clovek nemusi rychle reagovat, ale stejne by to s analogem nebyla zadna bomba.

nevyda ... ver mi :D nema taky komu. Byli by sami proti sobe kdyby dali verejnosti vsechny svoje zdrojove kody,engine... seredne by se jim to vymstilo

Mno nevim. Proc by se jim podle tebe vymstilo, kdyby vydali zdrojaky Heroes 1?

Odkaz ke komentáři

Mno nevim. Proc by se jim podle tebe vymstilo, kdyby vydali zdrojaky Heroes 1?

ty znas marketingove plany spolecnosti ? :D jak muzes vedet ze to jeste nepouziji v nejake predelane retro edici ? a je to blbost ze by nekdo nekomu zdarma daval zdrojaky to se nedela fakt ne. To by se fakt vyrojilo miliony drobnych spolecnosti ktere by vydavaly tituly nachlu podobne ale s jinym nazvem ...

Odkaz ke komentáři

tak zdrojaky od doomu jsou volne k sireni ne? to stejny nejspis s transport tycoonem,tak proc ne zrovna heroesy 1 pochybuju ze by ubisoft chtel znova vydat takhle starou hru...to uz spis homam 3

vsimals ? ted nedavno vysel remake another world pro windows v plnem rozliseni s pridanymi efekty a lepsi grafikou ale hra zustala ve sve podstate stejna ...

co ty vis mozna budou chtit vydat celou serii jako budgetovku ... a diskuze o tom je podle mne stejne bezpredmetna ...

Odkaz ke komentáři

no jako docela mě mrzí že to nikoho z ubi nenapadlo,předělat i na PSP!Je to určo jedna ze světových her a dalo by jse na tom hezky vydělat.Nevím jak je na tom ubi s právama na HOMAM III,protože pokad si pamatuju tahle hra byla vydána pod taktovkou 3DO!Jinak ovládání hry by nebylo vůbec složité,stačil by jenom joystick,trojiky se dají v klidu ovládat pouze a jenom myší!Ale k tomuhle by jse muselo odholat ubi.

Odkaz ke komentáři

1) Nikdo nevyda strategii urcenou pro PSP, alespon ne tenhle typ strategie.

2)Quake 1 je volne siritelnej se zdrojakama.

3)Another world je legenda, ktera je v mnoha smerech(vcetne grafiky) neprekonana. Neprislo po ni zadne pokracovani, neztratila se v mori podobnych her a tak si to vsichni dobre pamatujou. Po HOMAM prisly dalsich ctyri dily. Ackoli jsem to nehral a tento typ her nevyhledavam, pochybuju, ze na HOMAM 1 najdes jednu vlastnost, ktera nebyla v dalsich dilech prekonana/vylepsena a tim padem by nekomu davala duvod hrat jednicku misto petky.

no jako docela mě mrzí že to nikoho z ubi nenapadlo,předělat i na PSP!Je to určo jedna ze světových her a dalo by jse na tom hezky vydělat.Nevím jak je na tom ubi s právama na HOMAM III,protože pokad si pamatuju tahle hra byla vydána pod taktovkou 3DO!Jinak ovládání hry by nebylo vůbec složité,stačil by jenom joystick,trojiky se dají v klidu ovládat pouze a jenom myší!Ale k tomuhle by jse muselo odholat ubi.

Trojky se mozna v klidu ovladaji mysi, ale analog pri vsi snaze neni mys.

Odkaz ke komentáři

1) Nikdo nevyda strategii urcenou pro PSP, alespon ne tenhle typ strategie.

2)Quake 1 je volne siritelnej se zdrojakama.

3)Another world je legenda, ktera je v mnoha smerech(vcetne grafiky) neprekonana. Neprislo po ni zadne pokracovani, neztratila se v mori podobnych her a tak si to vsichni dobre pamatujou. Po HOMAM prisly dalsich ctyri dily. Ackoli jsem to nehral a tento typ her nevyhledavam, pochybuju, ze na HOMAM 1 najdes jednu vlastnost, ktera nebyla v dalsich dilech prekonana/vylepsena a tim padem by nekomu davala duvod hrat jednicku misto petky.

Trojky se mozna v klidu ovladaji mysi, ale analog pri vsi snaze neni mys.

Jako kdyby jsi hrál třeba trojiky,tak zjistíš že ta myš by ti na úrovni joysticku bohatě stačila.Tam nepotřebuješ dělat myší extra rychlí pohyby

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu