Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jakej X-box


Chelios

Otázka

Tak chtel by sem si koupit X-box :-). Jak uz sem zjistil v prodeji je vic verzi nehodlam si hry kupovat (no neaky dobry tituli jako treba halo 3 mozna jo ;-)) takze budu chtit flash chtel by sem se zeptat jakej typ x-boxu mam koupit v pomeru kombilita her/flash o to jak x-box vypada my vubec nejde jde jen o to aby slo fleshnout a aby vsechno jelo .

Dekuju za odpovedi

PS:projel sem topik pro zacatecniky i par jinejch topicu ale nic moc sem se nedozvedel tak jestli to tu je tak soory :ziped:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

negto core uz se davno neprodava pokud vim ne ?

jinak jak pise leny je to jedno flashnout jdou vsechny arcade/pro (pokud este sezenes),elite

arcade jen konzole apod.

elite i hdd a podobny ty kabely vedle :) ... zalezi jak se ti chce co potom dokupovat protoze hdd pro instalovani her na disk sice neni potreba le je to urcite prijemnejsi ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Jej sorry ted sem to nasel :ziped: http://console-forum.net/showthread.php?t=23606. No takze dkyz si koupim http://www.itage.cz/p127898-xbox-360-arcade-sega-tennis-halo-3/ tak tam mam vechno? jestli sme spravne pochopil vetu vse co potrebuje ke hrani :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin:.

BTW:kdyz teda chci jet nelegal :coolgun: hodi se mi ktomu hdd? jako jestli to de jako u psp ze si nahraju na kartu :-D tak ze si nahraju hru na hdd? nebo musim fleshnout mechaniku a palit pres pc? to je jediny co sem nepochopil diky za ochotu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu