Slleeper Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Ahoj, mám jeden problém, doufám že jde vyřešit.. Jde o to že jsem na začátku hry si nacheatoval zbraně.. Ale teď bych chtěl hrát normálně.. macimálně cheat na 100% života.. nic jiného.. a nevím jak zbraně odstranit.. Děkuji předem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 jedině přeinstalovat hru jinak to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 ty si mamlas .... uplně jednoduše nech se zabít a pak vlez do nemocnice a udělej si 1 hvězdičku a nech se zatknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Já když jsem se jich chtěl zbavit tak jsem si stoupl k moři a asi 20minut jsem střílel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 ty si mamlas .... uplně jednoduše nech se zabít a pak vlez do nemocnice a udělej si 1 hvězdičku a nech se zatknout Nefunguje na chvíly zmizí, ale pak se znova oběví.. Já když jsem se jich chtěl zbavit tak jsem si stoupl k moři a asi 20minut jsem střílel ani tvá možnost mi nefunguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Reinstaluj hru :lol: Ty si lama s cheatama :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Vždyť je tam možnost nové hry a tam by cheaty bejt neměli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 To je prvada,nebo zkusit stáhnout save na místě kde jsi aby to nemusle být od znova:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 proste to zacni hrat od znova a necheatuj :D cheaty sou pro lamky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 syndro23x : to je pravda ale GTA bez cheatu je nuda ... teda GTA IV už je o něčem jinym to se dá hrát bez cheatů a bavíš se u toho.... jinak je divný že se ty zbraně vracej to sem eště nikde nečet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 syndro23x : to je pravda ale GTA bez cheatu je nuda ... teda GTA IV už je o něčem jinym to se dá hrát bez cheatů a bavíš se u toho.... jinak je divný že se ty zbraně vracej to sem eště nikde nečet jo jako taky sem to hral dycky s cheatama... VC,SA atd... ale aspon sem to jednou dohral bez cheatu a az pak sem to hral s cheatama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 GTA iv bylo jediny gta ktery sem dohral bez cheatu ale treba san andreas sem dohral s cheatama a pak uz bez ale tak stejne :D san andreas je bez chetu nuda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Jenom lama nedokáže dohrát hru bez cheatů.Každej díl GTA od 2jky jsem si dával bez cheatů,cheaty jsou nuda... Jak jsem psal-nová hra,nepoužívej cheaty a kupuj zbraně a hlavně vestu každou misi (pokuď se ti opotřebuje)...Hlavně od poloviny hry jí budeš potřebovat celkem často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bynex Odesláno Říjen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2009 proc cheaty ??? :D :D :D je to este horsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 1.new game 2.necheatuj 3.pozivej trainery kdyz uz nejaka zabava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 1.new game2.necheatuj 3.pozivej trainery kdyz uz nejaka zabava Špatně! Stačilo používat cheat na brnění který přidá i HP on měl ten na HP co přidává zbraně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 já cheaty nechápu co pak máš z toho hraní! Asi lepší pocit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 řešení: přestat hrát jako cheatovací prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.