stronger Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Chtěl bych se zeptat, kdzž budu mit wifi router jestli mi na psp pujde napr. youtube.com (videa spouštět a tak) jestli by šlo také nějak třeba ICQ :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 jj youtube ti pujde prez PSPtube a ICQ přez m.ebuddy.com nebo prez afkim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stronger Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 sry, že jsem toto téma založil a nepodíval se na další stránky.. :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 to je hezky že sis to uvědomil ale docela pozdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .:JOKEMAN:. Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 sry, že jsem toto téma založil a nepodíval se na další stránky.. :cry: bud v klidu me se to taky stalo ale priste davej veci pozor. a co se tyce tvych otazek tak ten afkim(icq) nedoporucuju...je to celkem neprehledny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stronger
Chtěl bych se zeptat, kdzž budu mit wifi router jestli mi na psp pujde napr. youtube.com (videa spouštět a tak) jestli by šlo také nějak třeba ICQ :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts