A4tech Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Zdravím, chtěl bych se zeptat jaký ročník NFS je nejlepí a WWE SmackDown vs. RAW (nejde mi o aktuálnost ,ale o hru) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 NFS čím starší tím lepší :love: A WWE SmackDown vs. RAW je nejlepší 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A4tech Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 NFS čím starší tím lepší :love:A WWE SmackDown vs. RAW je nejlepší 2009 Díky ... A konkrétně NFS ? Jo a u wrestlingu myslím poměr cena/výkon (nemam ctw). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 NFS je pro mě nejlepší NFS carbon own the city A WWE SmackDown vs. RAW ty nejnovější takže zatím 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A4tech Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Jo ještě sem se chtěl zeptat. Zkoušel jsem nastavit net (poídle návodu k psp) ,ale když to vyhledávalo sítě ,tak mi to napsalo něco ve smyslu ,že nemůže najít žádnej bod připojení. Přitom doma mam dva PC přes wifi a když to hledalo byl sem cca dva metry od ní. Nevíte co stím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Tak asi wifi nepodporuje signál co psp potřebuje,nebo je to špatně nastavené.... Zkus ten návod přečíst znova :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 hmm to je divné napada mě jen par možností proč to tak je. 1) spletl si se a ty PC nejsou pripojene prez WIFI, ale prez LAN žádnou wifinu namáš :D 2) nezobrazí se ti alespon tmavě šedivým písmem? (znamenalo by to že to nastavení wifiny není podporovano PSP) 3) máš 5GHz wifinu, velice nepravděpodobné 4) nebo máš rozbitou wifinu na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A4tech Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Wifi je v pořádku a je to připojené přes wifi. Prostě mi to dvě minuty hledá a pak napíše že žádná bod nebyl nalezen (teda aspoň sem to tak pochopil s mojí angličtinou to mohlo bejt úplně něco jinýho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 a hledáš přez>Settings>Network settings>Infrastructure mode>[New Connextion]>Scan? btw: jak pišeš to s 2ma minutama mi připada jak kdyby si zvolil volbu Automatic (AOSS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A4tech Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 j zvolil xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A4tech Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 ted sem dal to scan a u mí sítě mi no píše že mi to nepodporuje :-( Co stím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 asi maš nastavené špatné zabezpečení... nebo neco jineho (které není podporováno) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Zlus to znova krok po kroku podle návodu co je v tutoriálech :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A4tech Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 nějak sem ho nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 jake je na te wifine zapezpečení? tady najdes určitě ten tut: http://console-forum.net/showthread.php?t=6666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A4tech Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Jenom na heslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A4tech Odesláno Září 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 asi jenom heslo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 NFS si nekupuj ani jedny...vsechny stojej za prd na psp. zkus nastavit router bez zabezpeceni jestli to pujde,nebo nastav jen WEP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 se koukni co tam mas napsany za zabespeceni (WEP, WPA-PSK, WPA2-PSK...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A4tech Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 No na PSP to píše že není podporována a jaké zabezpečení musim mít aby to šlo ? *já sem tu síť nevytvářel ,takže moc o tom nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 nastav tam WEP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A4tech Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 a kde mam nastavit to WEP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 vlez do nastaveni modemu...u o2 je to treba 10.0.0.138 a tam na wireless a tam nastav WEP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A4tech Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 mam UPC a v nastavení routeru sem se ještě nikdy nehrabal ... Nemůžu tim něco posrat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 ani ne :d...kdyztak ho vyresetujes :D...tohle se neda posrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.