razziel Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 cus chci si koupit tenhle telefon poradily by jste me nekdo nejakou kvalitni internetovou stranku s mobilama kde ho maj a kde je nejlevnejsi thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 cau stranku nevim ale ja jsem jsi ho kupoval v mladí boleslavy u vodafonu byl levnejsi nez na netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 cau stranku nevim ale ja jsem jsi ho kupoval v mladí boleslavy u vodafonu byl levnejsi nez na netu a na kolik te vysel?...ja bych ho chtel poridit ta do 6-7k maximalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 vysel mne cca 6000+- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 vysel mne cca 6000+- ale tka to si ho musel kupovat s nejakym tarifem ne ja sem koukal tet na vodafone a tam ho maj standartni cena 10 500 kc :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 j byl tomu tarif Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.