Slais Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 /edit : a kde se da taková pasta koupit např. v ostravě? jestli někdo nevíte. čuste nevíte jak se zbavit škrábánců? na psp? jestli je nějakká pasta nebo něco jineho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Ano taková pasta je :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Ovšem ten displex je celkem na píču... Zdá se mi po tom ten screen takovej matnej a zamlženej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 nexus: az priste si zas budes neco myslet, tak to sem nepis.. to ze to mas "zamlzene" je tim, ze to neumis vylestit a zbyla ti na tom pasta kterou nesetrels... displex sem pouzil nekolikrat... displexem ale vylestis pouze male skrabance... hluboke skrabance nemas sanci nijak rozlestit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 v ostravě se dá sehnat v datartu, ale jestli máš hluboké škrábance, vyměn kryt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slais Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Jenze ty skrabance mam na obrazovce tak to se da nejak vymenit ta obrazovka to asi ne co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 jako primo na displayi pod krytem? blbost... mas to na prednim krytu... proste koupis novy kryt a mas po starostech. kdybys ho chtel sehnat, pis PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Já tu pastu použil než sem PSP prodal, měl sem jenom malé škrábanečky a nezbyli žádné. Pro větší a hluboké musíš použít kryt , jinak mě ta pasta přišla cca na 200,- pokud si dobře pamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.