swuppy Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 jede pod 5.50 Gen-A GT?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 pravdepodobne ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Tak všechno už je ok mam 5.50 GEN - B (full) ale kdzž spustim GT tak mi to napíše: The game could not be started (80020148) wtf? Helpls! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 predpokladam ze tam misto smajlika ma bejt 8ka a pak si dal zavorku a omylem se vytvoril smajlik a) 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled. Nebo nizký FW (hry vyžaduje vyšší než máte) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 predpokladam ze tam misto smajlika ma bejt 8ka a pak si dal zavorku a omylem se vytvoril smajlika) 80020148 - Při startu PSP držte R (pravé horní tlačítko), naběhne tzv. Recovery menu. Najeďte do Advanced/Advanced configuration/ a zde nastavte Execute BOOT.BIN in UMD/ISO na Disabled. Nebo nizký FW (hry vyžaduje vyšší než máte) To mam a nejde to stále...s tim smajlíkem jsi to trefil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 a mas UMD v mechanice? Ja ho tam mam non-stop a nevyndavam ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Nemam. Mam přehozenej driver na m-33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 tak to uz ti neporadim, ale vim u GT musi byt nejak opatchovana verze, ale to uz resis v topicu o GT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swuppy Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 upgradoval sem na - 5.50 Gen-A - a jede GT i DIRT takze dekujiiiii Ajsiiii GT FOREVER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 ma to cenu nainstalovat B2? mam B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Je to na tobe, jak chces. B2 opravuje chyby v B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 presne tak jak pise zingl... vzdycky je nejlepsi mit posledni variantu softu, protoze v nem sou opravene vsechny chyby ktere byly zjistene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matador88 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 pocas instalacie sa to jednoducho vypne psp. viakrat som to skusal. po zapnuti psp je tam povodny fw. mam psp1004 ta-079 (nejake v3 cico), a je tam 3.71 m33-4 co s tym? *edit* uz nic, hodil som tam fw bez xgen a no problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 stejny problem, pri upgrade na cfw 5.50genb2 se psp vypne jeste pred tim nez se objevi bar s procenty o flashovani a zustane tam puvodni cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 zkus alternativni navod: http://console-forum.net/showthread.php?t=58548 ale nechapu proc to dela takove besy, kdyz me to jelo tak jak sem vam to sem dal uplne v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Ja vim, proc to je - nejdriv musite updatnout na 5.00 M33.. Kdyz jsem to dnes zkousel z 3.90 M33, tak to tez neslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjeska Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 díky ti moc, tenhle návod je fakt srozumitelný i pro mě :) patchnul jsem PSP2004 088v2 z 5.00 M33 a jede parádně :) ještě jednou díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 ... Flash Install any sony OFW - Nainstaluje libovolný oficiální firmware 3.XX až 5.XX na PSP-1000 (vyžaduje EBOOT.PBP oficiální aktualizace 3.XX až 5.XX zkopírovaný na kořen karty a přejmenovaný například pro 3.90 na 390.PBP ) ... eboot oficiálníjo updatu se musí jmenovat EBOOT.PBP a ne 390.PBP .... ted sem to zkoušel, to znamená, že nemužete mít v psp všechny 3x až 5x fw a libovolně si je přehazovat...muže tam být jenom ten jeden eboot.pbp ... tak to aspon funguje mě, kdyžtak to ještě někdo zkuste :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wlk Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Ja vim, proc to je - nejdriv musite updatnout na 5.00 M33.. Kdyz jsem to dnes zkousel z 3.90 M33, tak to tez neslo... hm, zajimave, zkusim a napisu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Mám flashnuté psp je tam fw 5.00 M33-4 , mužu použít tenhle návod ? Jsem v tomhle laik. Když tak mi dejte odkaz kde to tady je na můj fw. Potřebuju rozjed nové hry Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 ano pouzit ho muzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Díkes vyzkoušim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farky Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 a jak poznam jestli to mam flashnute pres pandoru ? (předem děkuji za odpověď) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 pspident ti to zjisti...musis mit CFW,aspon Chickhen,CfwEnabler,Gen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 Topic pro začátečníky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.