Vychos Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 jo cele ale nekde sem se docetl ze kdyz to delam z 3.71 tak se tam musi pridat nakej soubor eboot.pbp prejmenovanej na 500.pbp navic takze nevim jak dal co vsechno mam stahnout aji nejakej update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Ja som to robil podĺa návodu , mal som 3.71 a žiadne problémy :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fejmus Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Tak uz jsme to konecne rozchodil pres ten 5.00, asi po dvou hodinach a tedka konecne uz i instaluju ten 5.50B2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommzs Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Mam GEN-C, ale dela mi to neplechu, jakmile načítám savy v LOCO ROCO 2... černá obrazovka, zásek, vypne se.. a pak sem hrál Tekkena, vyhrál jsem jeden souboj a když jsem dal NEXT BATTLE.. to samé.. tak nevím, ale asi flashnu B2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 ano dej si zpatky B2, pspgen psal ze tam sou problemy s hrama... proste GEN-C je knicemu a spis naobtiz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Diky kluci za rady vcera vecer sem to posefil a mam 5.50 genB :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalker Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Sakra udelal sem vse podle navodu ( poprve jsem zkousel Gen c, ale udelalo to samy jako s genem B2) takze vse ok a zacnu instalovat. a najednou baf psp se vypne se kdyz probiha:´´Now load all modules from UPDATE ...¸¸ Prosim o radu Video zde: http://www.youtube.com/watch?v=cbrKs-DS_kw. Predem DIK Edit: toto je video z instalace Genu C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 1) uboha hudba v tom videu 2) proc to natacet, byl takovy problem to napsat? 3) GEN-C se nedoporucuje instalovat, nainstaluj GEN-B2 4) a ze by jsi napsal, co mas ted za fw? Updatni na 5.00M33 a pojede ti to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalker Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 1) uboha hudba je z Evropy 2 2) pro jistotu 3) ( poprve jsem zkousel Gen c, ale udelalo to samy jako s genem B2) z toho plyne ze jsem si ho chtel nainsalovat 4) 3.71 m33-4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 4) updatni na 5.00 M33, dle navodu v tutorialech a pak pouzij tento navod znovu, ale nainstaluj GEN-B2, narozdil od GEN-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalker Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 5) fajn moc diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-RcZ Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Už vyšel 5.50 GEN-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 ten navod tady je nakej jednoduchej nee...takze neni potreba delat tohle -před aktualizací vám doporučuji provést zálohu systému pomocí aplikace Recovery Flasher - funkce "Backup Flash content" -pokud máte PSP s CFW 5.50 GEN-B aktualizujte na 5.50 GEN-B2 k čemu je ta zaloha...nastavení v xmb a tak? když mam B tak mi to musí ukazovat B2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 ten navod tady je nakej jednoduchej nee...takze neni potreba delat tohle -před aktualizací vám doporučuji provést zálohu systému pomocí aplikace Recovery Flasher - funkce "Backup Flash content" -pokud máte PSP s CFW 5.50 GEN-B aktualizujte na 5.50 GEN-B2 k čemu je ta zaloha...nastavení v xmb a tak? když mam B tak mi to musí ukazovat B2? na nic ja to delal be zalohy a v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 ten navod tady je nakej jednoduchej nee...takze neni potreba delat tohle -před aktualizací vám doporučuji provést zálohu systému pomocí aplikace Recovery Flasher - funkce "Backup Flash content" -pokud máte PSP s CFW 5.50 GEN-B aktualizujte na 5.50 GEN-B2 k čemu je ta zaloha...nastavení v xmb a tak? když mam B tak mi to musí ukazovat B2? ten navod je takovy jaky je potreba. to co sem poslals neni z tohoto fora, tak to sem netahej;-) nejlepsi sou ti kteri si instalovali GEN-C (ktery tady na foru neni a ani nebyl) a pak to tady na foru resi... pokud chcete tady na foru resit problemy, tak reste ty, ktere vzniknou zdejsima navodama ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 ten navod tady je nakej jednoduchej nee...takze neni potreba delat tohle -před aktualizací vám doporučuji provést zálohu systému pomocí aplikace Recovery Flasher - funkce "Backup Flash content" -pokud máte PSP s CFW 5.50 GEN-B aktualizujte na 5.50 GEN-B2 k čemu je ta zaloha...nastavení v xmb a tak? když mam B tak mi to musí ukazovat B2? Ta zalohuje celou systemovou pamet, resp. firmware. Taky mam B2 a ukazuje mi to jen B.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 chci se zeptat mam 5.50 gen b tak musim update na b2 a pak na d dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Tak co sem ted zjistil......ze kdyz budu mit GEN-D tak kdyz při hraní dam psp do sleep modu tak už nebudu moct pokračovat v hraní?! to je pěkně na h.... prostě když sou vylepšení tak musí bejt i zklamání...to asi zustanu ratsi u GEN-B... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 chci se zeptat mam 5.50 gen b tak musim update na b2 a pak na ddekuji taky bych mel mit B2,ale píše mi to jen B.... ten navod je takovy jaky je potreba. to co sem poslals neni z tohoto fora, tak to sem netahej;-)nejlepsi sou ti kteri si instalovali GEN-C (ktery tady na foru neni a ani nebyl) a pak to tady na foru resi... pokud chcete tady na foru resit problemy, tak reste ty, ktere vzniknou zdejsima navodama ne? :) kdyby to bylo uplně od věci tak by to tam asi nepsaly..... a že to neni z fora...tak se to sem nesmim napsat nee..patří to k topicu ..patří.. tak co... a navod na GEN-C tu byl...sice nee moc dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DREGAN605 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Tak co sem ted zjistil......ze kdyz budu mit GEN-D tak kdyz při hraní dam psp do sleep modu tak už nebudu moct pokračovat v hraní?! to je pěkně na h.... prostě když sou vylepšení tak musí bejt i zklamání...to asi zustanu ratsi u GEN-B... S tím problém nemám, ale nejde mi wifi se zabezpečením.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Hej takze ja kdyz budu hrat a treba na 5 minut si chcu psp vypnout tak pak uz nemuzu pokracovat?takze to zase stahovat nebudu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 9. poté v recovery menu/advanced zvolte možnost "format flash1 and reset settings" je tohle duležitý..?..nejak sem na to zapoměl Hej takze ja kdyz budu hrat a treba na 5 minut si chcu psp vypnout tak pak uz nemuzu pokracovat?takze to zase stahovat nebudu xD ee....tak normal mužeš pokračovat...mě to dee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 A kdyby mi to neslo muzu se nak vratit zpet?protoze to by me fakt hodne stvalo ...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 A kdyby mi to neslo muzu se nak vratit zpet?protoze to by me fakt hodne stvalo ...:-( jj muzes se vratit zpatky...ted dokonce vydal gen Downgrade pack,kde se jednoduse vratis i na 5.00 m33.....ale ten sleep by mel fungovat normalne me to i u gta-chw na tom npsony... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 super tak ja to jdu skusit dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.