Lades Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 měl jsem nějakej starší CFW pak mi kamarád dal do psp 5.50 gen-c kde nejdou skro ožádný hry....bracham i psal že jeho kamaradi maj na psp slim i gen-d3....ja to nikde nemužu najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 5, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Žádný 5.50GEN-C neni ... je jen 5.03GEN-C -> neflashnutelný desky a potom 5.50GEN-D3 flashnutelný desky ... Musíš napsat co máš za PSP ... nebo kdy bylo kupované Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Žádný 5.50GEN-C neni ... je jen 5.03GEN-C -> neflashnutelný desky a potom 5.50GEN-D3 flashnutelný desky ...Musíš napsat co máš za PSP ... nebo kdy bylo kupované ale dyt 5.50 GEN-C je - to byl ten kterej TEAMGEN nejak podelal tak hned vydali GEN-D (na www.psp-hacks.com je ke stazeni..) charlestone: rychlejsi vo 3 minuty, lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 Žádný 5.50GEN-C neni ... je jen 5.03GEN-C -> neflashnutelný desky a potom 5.50GEN-D3 flashnutelný desky ...Musíš napsat co máš za PSP ... nebo kdy bylo kupované 5.50 GEN-C je... EDIT: Typan rychlejší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lades Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 diky moc hned to jdu skusit E: zmátla mě tato věta při spuštění: This version is compatible with testing tool FW´s too but TT FW´s only on fat PSP use it on your own risk :) mam slima tak nvm jestli je to dobry nebo blbý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 hele nemá tady někdo link na updater pro 5.50 GEN-D2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 8, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 Nezkoušel jsem pořádně, ale jen tak co jsem vygooglil http://pspslimhacks.com/custom-firmware-5-50-gen-d-released/ Jinak zkus mrknout http://www.google.cz/search?client=opera&rls=cs&q=XGEN+Updater+5.50GEN-D2&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lades Odesláno Březen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2010 ja potřebuju vědět co ot je ten testing tool Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Chci se zeptat když mám 5.00M33 můžu rovnou přejít k kroku 2 ?? nebo je to rozdíl oproti M33-6 ? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 11, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 Lepší bude nejdříve update na 5.00M33-6 a pak 5.50GEN-D3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlbrod Odesláno Březen 11, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2010 oa vše sem udělal už sem u tohodle kroku v naběhnutém menu (recovery menu) vyberte CONFIGURATION -> Use VshMenu a jeho nastavení změňte na VSHMENU (pomocí klikání křížkem) Ale mačkám křížek jak blázen a ono je tam pořád enable a nic se nezměnilo:-D tak sem celkem bezradnej :-D Omlouvám se, ale už sem to vyřešil :-) už cfw jede jak má ( snad):-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 po upgradu na posledni GEN mi nejednoui savy na MGS Portable Ops, nekdo nejaky vysvetleni nema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomík Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Zdravím poradíte mi prosím někdo?Zapnu psp tak mi normálně běží chci si pustit hru a sekne se!!Nevím co s tím mám?poradíte mi děkuju předem :ziped::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Co máš za firmware? po upgradu na posledni GEN mi nejednoui savy na MGS Portable Ops, nekdo nejaky vysvetleni nema? Trošku pohledej tady na foru, viděl jsem nějakej prográmek, co to dá dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomík Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 KDe najdu ten firmware? psp-2004 jeto ono? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 17, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Settings/System Settings/System Information Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaNa Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 ne, to je typ PSP ;) firmware najdes v: settings -> system settings -> system information ;) edit: zingl ^^ :-( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomík Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Jojo dík System mám 5.00 m33-4 ..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 17, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Nejlepší by byl update na 5.00M33-6 (tutorialy) a pak na GEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomík Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 A jak na tO? Dík za radu.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 17, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 http://console-forum.net/showthread.php?t=36716 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomík Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Hele z toho jsem uplně v prdeli nevím kde cojak..:( nechceš mi poradit na icq? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 17, 2010 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Ne, opravdu ne. Radši si přečti topic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Nevim co chceš radit ... otevřeš PSP (F:/), nejdeš do žádný složky nic, jenom otevřeš root, vidíš tam složky PSP, ISO, MUSIC ... a tam nakopíruješ rozbalený archiv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomík Odesláno Březen 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2010 Nefunguje..:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.