Luk3z^ Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Čao, sháním tenhle driver, nemuzu ho nikde najit, pokud mate nekdo tuhle tiskarnu tak mi pls helpnete ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 mužeš zkusit XP ovladač, při troše dobre vule by to mohlo fungovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 spíš ať zkusí vistovský drivery ne? http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=2093&lc=en&dlc=en&cc=us&product=422000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 at zkusi vistovsky... a pokud nebudou chtit naskocit zkus rezim kompatibility (trubleshoot) a dej kompabilitu s vistama.. a mohlo by to ject (mel sem to takle se zvukovkou) otazka je jestli to tak bude fungovat i normalne u driveru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 vistovdky nesly, pripojil jsem to, napsalo to nejakej problem, dal jsem "vyresit" a tak po pul hodine nacitani je to cajk > LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luk3z^
Čao,
sháním tenhle driver, nemuzu ho nikde najit, pokud mate nekdo tuhle tiskarnu tak mi pls helpnete ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.