Jágr68 Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Ahoj,je tady někdo kdo se dostal za ten zkurvenej tunel kde běží ten 5 min. limit. Visím tam už 3 měsíce. PSP už letělo málem do zdi. :angry: Please help my. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
c.carter Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Ahoj, mám ten stejnej problém. Zkoušel jsem to snad 100x a těsně před únikem z tunelu mě vždy dostanou. Je tady někdo, kdo to dohrál do konce, aby jsme věděli, že to vůbec jde dohrát. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Já to dohrál ale to byly nervy. zkuste si v nastavení změnit ovládání já to hrál s tim základnim a neslo mi to tak sem ho změnil a povedlosemi to nak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundrata12 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Omg dyt to je lechke jak cip projel sem celo hru za 12 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kundrata12 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 normalne se na ne rozbehni pojksrop je otevi rej tz dvere a pak jen sedni za kulomet zabi tam tech per sulinu a mas to venku di doprava a kmpni na tu vez pak je pokrop a mas to ok x) lechke jak facka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raddek-sk8 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Já to taky dohrál... Určitě se to dá. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 jde o techniku a nebát se ....důležité je jít stále kupředu a střílet...nezastavovat se...jakmile vyběhneš z tunelu už to není velkej problém...důležité je jít kupředu schovat se za nějakou překážku trochu si zastřílet a pokračovat...ideální je vůbec se nezastavovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 taky sem mel stim problem :D:D:D:D nic lehkeho to zrovna neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.