CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Zdravím, mám problém mám win.vista a tam mi internet hned naskočí ale jak si nainstaluji win.xp tak mi to nenalezá žádné připojení mám net přes modem tam je kábl přímo do mého PC napíšete prosím nějaké rady jak se na win.xp dopracovat k netu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 nejspis to bude ovladacema modemu. Vista je ma uz integrovane, tak je nemusels instalovat, narozdil od XP ktere je nemaji. Proste si musis pro svuj HW sehnat ovladace a nainstalovat je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 ok jak a kde zjistím kde jsou ovladače na síťové karty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 pokud mas vistu a XP na jednom PC, tak si zapni vistu a tam se podivej do spravce zarizeni. Pokud mas ale pc pouze s XP a ve spravci zarizeni ti to hlasi nenainstalovany HW, tak musis otevrit PC a podle cisla na chipu na sitovce musis pogooglit jinak se podivej do ovladaci panely > pridat HW... pokud ti to najde neco nenainstalovaneho, je to jasne ze nemas obladace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Se ve wistach podívej co máš za síťovku a pak si najdi driver pro XP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 jj já mam teď jedny win vista a chci si to přeinstalovat akorát právě problém naskytl včera že mi tam nešel net tak jsem zpět hodil win.vista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 tak ti rikam podivej se do spravce zarizeni a vypis si z tama co si mas na netu najit... potrebujes jeste grafiku, zvukovku, sitovku, pripadne tiskarnu nebo jine prislusenstvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 grafárnu mám, potom jsem si stáhl na zvukovou kartu realtek ac 97 audio codecs a tu síťovku mám realtek rlt 8168/8111 family PCI-E gigabit ethernal NIC (NDIS 6.0) takže kdo mi sežene kdyžtak na síťovku přímo tu mou na xp odměním se THX a pointy já je totiž nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 to cos stahl pro zvukovku ti bude k nicemu... na zvukovku je nejlepsi vedet jakou mas zakladovku nebo mit od zakladovky CDcko... tam sou drivery na zvukovku (pokud nemas externi o cemz pochybuju) proste si zjisti typ zakladovky a drivery si najdi u vyrobce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CHheVvy
Zdravím, mám problém mám win.vista a tam mi internet hned naskočí ale jak si nainstaluji win.xp tak mi to nenalezá žádné připojení mám net přes modem tam je kábl přímo do mého PC napíšete prosím nějaké rady jak se na win.xp dopracovat k netu ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.