Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

RroD


Chelios

Otázka

Nekdo my rek ze kdyz uz konzole jednou schyta rrod tak ze se brzo vrati i po reklamaci u sony která vymněnila celou základovku. Podle me je to pravda ale jen tehdy kdyz se majitel k novymu x-boxu bude chovat stejne jak ke starymu (ty kdo maj rrod nechapejte to zle). Takze moje teorie :D rrod a tu chybu myslim ze to je (e74??) je spusobena prehrivanim takze clovek co na tom pari 10 hodin dene ma to nalezato v hodne prasny mistnosti a zastrceny nekde v prostoro 20x10cm nejspis naskoci 3 svetylka. ale clovek kterej ma x-box klidne i po rrodu si ho da nastojaka ma ktomu pridavnej vetracek mistnost je vetrana hraje na tom 2 hodiny dene a ma to dost mistna na vetrani by rrod teoreticky myt nemel?. Mozna se pletu tak me nekamenujte dyztak :cheesygrin:

EDIT:sem to trochu blbe napsal :-D takze ptam se jestli konzole po RroDu ma vetsi sanci na RroD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Jak smulu to je prece blbost ze se x-box rzhodne jestli ti rod da nebo ne :D. Vsechny core x-ka sou stejny ale sou citlivi na prehricani nebo proste na chybi ktery spusobujou rrod takze zalezi na prostredi jestli se rozbije nebo ne. Dyt je blbost aby pulku konzoli v tovarne zmrsili :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu