CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Čus kdo je z Mostu a má PS3 tak napište třeba kvůli přidání se na PS3 a hrát spolu ruzný gamesy nebo vyměnovat či prodávát, takže kdo je z Mostu-Ústecký kraj napište:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Cus hraju Batlefield 1943,Bomberman,Virtua tennis a zacnu Dirta2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlais Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Já můžu zapařit Fifu 09, Fifu street 3, Soul calibur IV. Chomutov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 tez tez Chomutov. :) ... GH III + Smash Hits ; NHL 09 ; Midnight Club:LA ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 ani jednu hru nemám :) když bydlíte kousek nechce te nějaké hry (Assassins Creed, Uncharted, Mercenaries 2 , Dark Sector? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 MOST nick: TomahawkCZ nejvic jedu CoD4... dale Bowling, Snowby, 3on3 nhl, las vegas 2, skate, far cry 2... dej vedet... na PS3 budu az ve stredu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 nevím jestli budu mít zrovna ve středu net hele nepujčil by si mi Far Cry2 ja bych ho vyzkoušel a koupil bych si ho někde v kramě a zapařily by jsem třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raholec Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Nazdárek já smažím Warhawk a taky Killzone2 :bash: Zatím zdar :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 nevím jestli budu mít zrovna ve středu net hele nepujčil by si mi Far Cry2 ja bych ho vyzkoušel a koupil bych si ho někde v kramě a zapařily by jsem třeba no problemo, ale co mi pujcis ty??? jinak Far Cry 2 se zbavuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 ja se zbavuju taky her čenžnem ? icq 198180488 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 kdyz budes mit neco pro me zajimaveho, tak proc ne.... na ICQ vubec nechodim... dej vedet na mail: larimme@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.