axipa Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 ahoj, muzete mi poradit? zasekl jsem se v ty casti hry, kdy muzu chodit jen po dome a sem tam zavrenej s dedou .. ten ani nepromluvi .. tk opravdu nevim co delat jedine co se da je hrat ve spanku matrix, ale tam sem ziskal tri medaile a nic se nestalo .. jeto ta cast hry po tom zalevani tech kytek tou masinou :) DIky vsem za pomoc Citovat
xRay Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 ahoj, v tom matrixu musis ziskat zlaty pohar aby ses naucil novou schopnost... pak s tebou ten deda promluvi... Citovat
axipa Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 ahoj,v tom matrixu musis ziskat zlaty pohar aby ses naucil novou schopnost... pak s tebou ten deda promluvi... no ja sem ziskal fakt vsechny 3 medaile i pohar a fakt nic .. asi nakej bug Citovat
Straza Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2009 asi jo no mě to de norm. dál i když sem nic nevyhrál Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.