axipa Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 ahoj, muzete mi poradit? zasekl jsem se v ty casti hry, kdy muzu chodit jen po dome a sem tam zavrenej s dedou .. ten ani nepromluvi .. tk opravdu nevim co delat jedine co se da je hrat ve spanku matrix, ale tam sem ziskal tri medaile a nic se nestalo .. jeto ta cast hry po tom zalevani tech kytek tou masinou :) DIky vsem za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xRay Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 ahoj, v tom matrixu musis ziskat zlaty pohar aby ses naucil novou schopnost... pak s tebou ten deda promluvi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
axipa Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 ahoj,v tom matrixu musis ziskat zlaty pohar aby ses naucil novou schopnost... pak s tebou ten deda promluvi... no ja sem ziskal fakt vsechny 3 medaile i pohar a fakt nic .. asi nakej bug Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Straza Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 asi jo no mě to de norm. dál i když sem nic nevyhrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.