M0tion Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Chtěl bych se tu jen zeptat čim lze na Pc přehrát video v Mp4 formatu, mel jsem na to nejakej programek bohuzel jsem formatoval HDD a ted nwm jak se jmenoval predem dik za odpoved THX nemine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 VLC player na všechny videa ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Chtěl bych se tu jen zeptat čim lze na Pc přehrát video v Mp4 formatu, mel jsem na to nejakej programek bohuzel jsem formatoval HDD a ted nwm jak se jmenoval predem dik za odpoved THX nemine. Myslím že mi to jelo v KMPlayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Září 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 KMplayer ... http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/multimedialni_prehravace/kmplayer/?g[hledano]=KMplayer&g[oz]=2.9.4.1435 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 me staci k-lite codek pack a jede to i ve windows media playeru , ke stazeni na stahuj.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/multimedialni_prehravace/kmplayer/?g Doporučuji :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 taky pouzivam k-lite + media player classic a absolutni spokojenost, hlavne diky nizke vytizenosti CPU, ale o tom to prave je, musis zkouset co ti vyhovuje nejvic a to pouzivat, diky tomu, ze prakticky vsechny prehravace sou delany allinone, tzn prehrajou vsechno s vlastnima kodekama, odpada narocne shaneni kodeku na kazdej format. ja pouzivam klite z toho duvodu, ze delam moviecka a tenhle balik obsahuje vse co potrebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
M0tion
Chtěl bych se tu jen zeptat čim lze na Pc přehrát video v Mp4 formatu, mel jsem na to nejakej programek bohuzel jsem formatoval HDD a ted nwm jak se jmenoval predem dik za odpoved THX nemine.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.