M0tion Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 Chtěl bych se tu jen zeptat čim lze na Pc přehrát video v Mp4 formatu, mel jsem na to nejakej programek bohuzel jsem formatoval HDD a ted nwm jak se jmenoval predem dik za odpoved THX nemine. Citovat
0 LoCo99 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 VLC player na všechny videa ... Citovat
0 Shadow222 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 Chtěl bych se tu jen zeptat čim lze na Pc přehrát video v Mp4 formatu, mel jsem na to nejakej programek bohuzel jsem formatoval HDD a ted nwm jak se jmenoval predem dik za odpoved THX nemine. Myslím že mi to jelo v KMPlayer Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Září 28, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 KMplayer ... http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/multimedialni_prehravace/kmplayer/?g[hledano]=KMplayer&g[oz]=2.9.4.1435 Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Září 28, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 me staci k-lite codek pack a jede to i ve windows media playeru , ke stazeni na stahuj.cz Citovat
0 Negto Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/multimedialni_prehravace/kmplayer/?g Doporučuji :love: Citovat
0 th0ca Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Odesláno Září 29, 2009 taky pouzivam k-lite + media player classic a absolutni spokojenost, hlavne diky nizke vytizenosti CPU, ale o tom to prave je, musis zkouset co ti vyhovuje nejvic a to pouzivat, diky tomu, ze prakticky vsechny prehravace sou delany allinone, tzn prehrajou vsechno s vlastnima kodekama, odpada narocne shaneni kodeku na kazdej format. ja pouzivam klite z toho duvodu, ze delam moviecka a tenhle balik obsahuje vse co potrebuju Citovat
Otázka
M0tion
Chtěl bych se tu jen zeptat čim lze na Pc přehrát video v Mp4 formatu, mel jsem na to nejakej programek bohuzel jsem formatoval HDD a ted nwm jak se jmenoval predem dik za odpoved THX nemine.
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.