psychoks Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 cus kdyz hraju jakoukoliv hru tak treba bezim a najednou vidim jak se jemne nekolikrat za sebou zpomali myslel jsem ze je to virem ale neni schodil jsem pc vse smazal a nic nevite cim to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 mám stejnej problém kdo mi stím taky pomůže dám points jak psal psychoks taky jsem sformátoval pc a nic pořád stejný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Myslím, že každé místo je jinak náročné na grafiku. Možná tím to bude. Také je možné, že máš počítač prostě přehltaný zbytečnými soubory, které ti brzdí počítač. Jinak doporučuji vyčistit, zkontrolovat, defragmentovat disk na to je nejlepší optimazer. Jinak pokud nepomůže, tak přeinstalovat xp případně vistu.(nebo nevím co máš). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 dnes ráno jsem nainstaloval xp a mám tu dohromady tak 15 základních věcí fakt ne moc když se podívam na can you run it tak mi ukazuje že mám nadupaný pc pak pustím třeba L4D a zpomaluje se to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 stáhni patche aktualizuj ovladače pro grafickou kartu aktualizuj OS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 co je os ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 operační systém :):) v tvém případě Windows XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 co mi to pomůže když zvýšim SP2 na SP3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 hele tim nadupanym PC myslis jako co?co mas za grafiku?dela ti to u vsech her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 co mi to pomůže když zvýšim SP2 na SP3 může se zlepšit kompaktibilita hardwaru, opraví se chyby předešlích verzí atp jinak ještěe zkus také naintalovat nejnovější Direct X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 nebylo to myšleno jako nadupaný pc všeobecně ale je dosti na dupaný na hry L4D a prostě ty STEAMácke hry to by šlapat mělo díval jsem se na can you run it a tam to mám že vše by mělo fungovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 nebylo to myšleno jako nadupaný pc všeobecně ale je dosti na dupaný na hry L4D a prostě ty STEAMácke hry to by šlapat mělo díval jsem se na can you run it a tam to mám že vše by mělo fungovat no jo..ale co mas za komponenty to sem napis...?a na can you run it se nekoukej je to blbost....hledi to jenom na jednoduchy cisla(CPU kolik ma GHZ a u karty jenom na pamet a pixel shadery.....co mas za grafiku atd??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 grafarna 9600GT , 2 RAM , XP sp 3 (po aktualizaci),AMD athlon tm 64X2DUAL core processor 4800 + 2.41 ghz není to nic moc ale na hraní bez seknutí L4D by to mělo stačit v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 grafarna 9600GT , 2 RAM , XP sp 3 (po aktualizaci),AMD athlon tm 64X2DUAL core processor 4800 + 2.41 ghz není to nic moc ale na hraní bez seknutí L4D by to mělo stačit v pohodě no je to dobry ale zalezi jaky mas nastaveni..jestli mas napr 60FPS cca...a pri nejakym masakru ti to skoci na 30FPS tak to poznas urcite....zalezi jestli mas nejnovejsi ovladace ale taky to muze bejt spatnym crackem(i kdyz to by se hra spis vypinala.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 hry mám origo nemůže to bet monitorem třeba přenastavit snímky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 hry mám origo nemůže to bet monitorem třeba přenastavit snímky ? monitorem to urcite neni...a snimky nevim jestli je na L4D nejakej prikaz na FPS ale jelikoz je to online a je to od valve tak bych rek ze jo ale stejne ti to nepomuze....zkus snizit rozliseni nastaveni nebo tak...na kolik to hrajes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 vše na FULL i když to snížím pořád se to seka co FPS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 vše na FULL i když to snížím pořád se to seka co FPS ? FPS sou snimky za sekundu...a hlavne je prikaz na max a to jeste nevim jestli u tyhle hry..nevim proc to dela....a dela to jenom u L4D? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 ee u všeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 počítačem to není (HW), takže: a) zapni hru a pote přez správce úloh ukonči par přebytečných procesů b) stahni ovladače, ktere jsou přesně určeny pro tvoji gr. kartu (čili ty co si k ní dostal) aktualně mě víc věcí nenapadá, takže mě kdyžtak někdo doplntě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 to jsem vyzkoušel mám zaplý jen steam který je nutný při hraní steamovejch her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 zkus vypnout i explorera (,ale pak budes muset restarovat PC, aby se ti znova zapnul) edit: kapr: to mě nenapadlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 to tm nebude když jsem měl pc poprvé šlo to cajk to bude něčím jiným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 zkus vypnout i explorera (,ale pak budes muset restarovat PC, aby se ti znova zapnul) proc by musel?staci dat ctrl+alt+delete a dat nova uloha explorer.exe a je to..... to tm nebude když jsem měl pc poprvé šlo to cajk to bude něčím jiným jo aha...a to dela u vsechn her i kdyz das to nejmensi rozliseni a low detaily? jaky mas teploty karty?neprehrejva se ti treba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 to nevím teploty zahřejvala se mi základovka 60stupňů koupil jsem si větrák a je to na 30 stupních grafárna to nemám tušení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 není to taky tím, že máš pomalou mechaniku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
psychoks
cus kdyz hraju jakoukoliv hru tak treba bezim a najednou vidim jak se jemne nekolikrat za sebou zpomali myslel jsem ze je to virem ale neni schodil jsem pc vse smazal a nic nevite cim to je ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.