Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zpomalování při hraní.

psychoks

Otázka

Recommended Posts

• 0

Myslím, že každé místo je jinak náročné na grafiku. Možná tím to bude. Také je možné, že máš počítač prostě přehltaný zbytečnými soubory, které ti brzdí počítač. Jinak doporučuji vyčistit, zkontrolovat, defragmentovat disk na to je nejlepší optimazer. Jinak pokud nepomůže, tak přeinstalovat xp případně vistu.(nebo nevím co máš).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
nebylo to myšleno jako nadupaný pc všeobecně ale je dosti na dupaný na hry L4D a prostě ty STEAMácke hry to by šlapat mělo díval jsem se na can you run it a tam to mám že vše by mělo fungovat

no jo..ale co mas za komponenty to sem napis...?a na can you run it se nekoukej je to blbost....hledi to jenom na jednoduchy cisla(CPU kolik ma GHZ a u karty jenom na pamet a pixel shadery.....co mas za grafiku atd???

Odkaz ke komentáři

• 0
grafarna 9600GT , 2 RAM , XP sp 3 (po aktualizaci),AMD athlon tm 64X2DUAL core processor 4800 + 2.41 ghz není to nic moc ale na hraní bez seknutí L4D by to mělo stačit v pohodě

no je to dobry ale zalezi jaky mas nastaveni..jestli mas napr 60FPS cca...a pri nejakym masakru ti to skoci na 30FPS tak to poznas urcite....zalezi jestli mas nejnovejsi ovladace ale taky to muze bejt spatnym crackem(i kdyz to by se hra spis vypinala....

Odkaz ke komentáři

• 0
hry mám origo nemůže to bet monitorem třeba přenastavit snímky ?

monitorem to urcite neni...a snimky nevim jestli je na L4D nejakej prikaz na FPS ale jelikoz je to online a je to od valve tak bych rek ze jo ale stejne ti to nepomuze....zkus snizit rozliseni nastaveni nebo tak...na kolik to hrajes?

Odkaz ke komentáři

• 0

počítačem to není (HW), takže:

a) zapni hru a pote přez správce úloh ukonči par přebytečných procesů

b) stahni ovladače, ktere jsou přesně určeny pro tvoji gr. kartu (čili ty co si k ní dostal)

aktualně mě víc věcí nenapadá, takže mě kdyžtak někdo doplntě :)

Odkaz ke komentáři

• 0
zkus vypnout i explorera (,ale pak budes muset restarovat PC, aby se ti znova zapnul)

proc by musel?staci dat ctrl+alt+delete a dat nova uloha explorer.exe a je to.....

to tm nebude když jsem měl pc poprvé šlo to cajk to bude něčím jiným

jo aha...a to dela u vsechn her i kdyz das to nejmensi rozliseni a low detaily?

jaky mas teploty karty?neprehrejva se ti treba?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu