belter1 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Chci se zeptat jestli nevíte o nějakým programu který umí přes usb nebo wifi přenest obraz z psp na plochu Pc a mohl bych tak např. hrát hru na svojem psp a dívat se na obraz na pc ....Mám ted PSPdisp ale ten umí obraz z Pc hodit do psp .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Chci se zeptat jestli nevíte o nějakým programu který umí přes usb nebo wifi přenest obraz z psp na plochu Pc a mohl bych tak např. hrát hru na svojem psp a dívat se na obraz na pc ....Mám ted PSPdisp ale ten umí obraz z Pc hodit do psp .. jde to jen přez kabel na TV. stojí asi 200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 belter1: http://console-forum.net/showthread.php?t=14303 (RemoteJoy - PSP Obrazovka v PC) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Září 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=14303 //edit: Late ... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vaok Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 nebo 2 moznost koupit a) lepsi tv ktera ma pripojeni na pc b) koupit jsi kabel k pripojeni k pc a psp c nastavit tv tak aby jse ti vse promitalo na plochu pc :) tak to mam ja udelany a funguje to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 belter1 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 jo díky ..Skusím sehnat ten kabel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
belter1
Chci se zeptat jestli nevíte o nějakým programu který umí přes usb nebo wifi přenest obraz z psp na plochu Pc a mohl bych tak např. hrát hru na svojem psp a dívat se na obraz na pc ....Mám ted PSPdisp ale ten umí obraz z Pc hodit do psp ..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts