Sencero Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 zdravím, tk co na to říkate? má s tim někdo zkušenosti? nebo to je uplna kravina? stara verze http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments&v=BkLI243tdvs&fromurl=/watch%3Fv%3DBkLI243tdvs%26feature%3Drelated nová verze http://www.youtube.com/watch?v=NtXIHKtOSMI&annotation_id=annotation_771053&feature=iv :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 blbost akorát ti ukradnou účet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sencero Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 blbost akorát ti ukradnou účet vid ja si to taky myslel... ale lidi tam pisou ze to fajci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 vid ja si to taky myslel... ale lidi tam pisou ze to fajci... 1 člověk :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 ty jo já mám nutkání to vyzkoušet, ale nechci přijít o account nebo ještě si zabanovat konzoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 tak uz to zkousim na jednom uctu co nepouzivam, dam vedet, jak to dopadlo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 neco podobnyho udelal kamos na hru metin 2 - ten "program" mel hackovat ruzny vymozenosti na hru metin,pricemz jedno z tech tlacitek akorat do pocitace nakopcilo backdoor a nebo nejakej vir,takze preju hodne zabavy ;) nerikam ze to tak musi bejt ale je to pravdepodobny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sencero Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 no ja bych to radsi nezkoušel... vypada to jak mega podvod:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 trojan a ukradnou ucet jako dycky :X xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Presne jak pise suchac a enemy, tohle je jasny.. Takze vsem DURAZNE doporucuji, to nezkouset, ackoliv mate jakekoliv nutkani - nezapomente, ze zadarmo ani kure nehrabe.. Natoz aby tu nekdo zdarma rozdaval m$ points. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 ovsem kdyz uz to nekdo vyzkousi dejte vedet jestli to funguje i kdyz pochybuju xD ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 mlátil lidi co tohle furt hledaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Tak jsem to ze zajimavosti vyzkousel v Sandboxu a .. Zkousel jsem to jeste na ruznych sandboxech, tam jsem sice nevidel vystup, ale ani jsem nevidel podezrelou aktivitu (soubor nekomunikoval se siti, ani nevytvarel/nemazal/neupravoval zadne soubory).. Takze pokud to vubec muze fungovat, tak to vypada, ze je to jen nejaky vtipny program, co nic nedela (co se jen tvari, ze neco dela).. Nerucim za to, ale vir by to nemel byt (a zaroven to NEMUZE pridavat m$ body.. protoze to: 1) nefunguje 2) a pokud to fungovat muze, tak to stejne nekomunikuje se siti.. takze jak by vam je to asi pripsalo? Dobrou vuli?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 a navíc na tich videí vidíš jen ten program, ale přidaný pointy neukážou =) Je to přesně tak jak říká Anonymous. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sencero
zdravím, tk co na to říkate? má s tim někdo zkušenosti? nebo to je uplna kravina?
stara verze
nová verze
:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts