Dollly1468623129 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Ahoj, chci se zeptat co to znamená když má xbox PROD, prej svítěj š červený diody. Děkuju za rychlou odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 To znamená,že se xbox přehřívá.(konkrétně tušim grafika,ale nejsem si na 100% jistej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dollly1468623129 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 a k tomu existuje nějakej přídavnej chladič? Nebo jak se to dá řešit a na kolik by to asi tak přišlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 To je kdyz se ti prehreje xbox a to kolecko na nem zacne ze 3/4 svitit cervene vetsinou je to vada grafarny a musis na reklamaci s tim taky to muze byt prepetim v elektrine v tom pripade je to v pohode. edit: smaky prvni btw. muze to byt taky tzv. chladnym spojem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dollly1468623129 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 a když k tomu není záručák, tak na kolik by asi tak přišla ta grafárna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dollly1468623129 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Nebo takhle za 600kč mám možnost koupit holej xbox 360 bez ničeho, akorát prostě má tohle PROD... Tak na kolik by asi přišla oprava, nebo jak dlouho funguje a pak se přehřeje a jestli se mi to porstě vyplatí? Díky moc lidi... fakt moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dollly1468623129 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Nebo jak se to dá řešit? Prosím odpovězte mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomasisko Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 a je to rrod ne prod :)a oprava tak do 1000 by stala ale nemusí to pomoct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 uprimne oprava prod/rrod je vetsinou docasna jakmile se syndom objevi pripadna oprava se ho zbavi max. na mesic ;) ... takze se to dle meho nevyplati.. mozna bys mohl zkusit reklamaci, papiry k tomu nejsou potreba... nicmene xbox nesmi mit ban a musi mit v poradku plombu a musi bejt novejsi jak 3 roky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 tak jako jeden z tech co si koupilo Xbox360 s RROD ti můžu říct to že vyplatí se ti to jen z čtvrtky. Tak například já jeden xbox s rrod koupil někdy kolem 20 Srpna a ještě dnes neni opravenej. Opraví se jedna část a hnedle na to se odkryje další a furt dokola. Je to taková patlanice a když už se to přeci jenom povede (v mém případě ještě ne) tak ti může fungovat třeba týden nebo měsíc ale třeba i rok to už jde fakt o štěstí... PS: pokud by jsi měl v pořádku plomby, nemala by BAN ale nebyla by už v 3 leté záruce, možná by ti udělali vyjímku jako mě, jenže v mém případě to bylo i tak bezcenné protože plomby vpořádku nebyly a dírky vzadu u case byli trochu poničené takže by mi to ani tak nevzali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 mne jede jeden muj X360 po vlastni oprave RROD uz pres pul roku "ted sem mu udelal Jtag HAck a testuju emulatory na nem", druhej "NTSC" lezi jak chcipla mrcha a ne se rozjet ale jeste sem nesundal GPU a znova nezapjel "pak by to melo byt OK"a treti ceka na opravu E74 "nejak malo casu mam :-)" Proste Xko s RROD je risk jak svine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dollly1468623129
Ahoj, chci se zeptat co to znamená když má xbox PROD, prej svítěj š červený diody. Děkuju za rychlou odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.