Scoty1468623919 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Nejvíc se těším na nového PSA! Kdo se taky těší? Podle mě rozhodně nejlepší fotbal, jak na PSP, tak i na PC a ostatní konzole.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Nejvíc se těším na nového PSA! Kdo se taky těší? Podle mě rozhodně nejlepší fotbal, jak na PSP, tak i na PC a ostatní konzole.. na kompa je to nejlepší fotbal....ale na psp to bude podle mě zas na nic :cry::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 na kompa je to nejlepší fotbal....ale na psp to bude podle mě zas na nic :cry::psp: Právě že na PSP je to taky třída, hrál jsem FIFU na PSP a to je celé jakési krkolomné.. Ten PES a způsob pohybu hráčů a volnost působí lepším dojmem.. Licence nelicence, jde o hratelnost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Právě že na PSP je to taky třída, hrál jsem FIFU na PSP a to je celé jakési krkolomné.. Ten PES a způsob pohybu hráčů a volnost působí lepším dojmem.. Licence nelicence, jde o hratelnost.. to jo, je to 100x lepší než fifa....ale když to hraju 6 let na kompu a pak si to zahraju na psp tak je to o dost horší :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hctjstbk Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Chci se zeptat, jestli PES 10 bude mít dabing? Když jsem hrál na PSP PES9, tak tam nebyl dabing, jenom, když někdo dal gól, tak cosi řekl komentátor. FIFA 10 se na PSP ale povedla, to se musí uznat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Chci se zeptat, jestli PES 10 bude mít dabing? Když jsem hrál na PSP PES9, tak tam nebyl dabing, jenom, když někdo dal gól, tak cosi řekl komentátor. FIFA 10 se na PSP ale povedla, to se musí uznat.. FIFA 10 Gameplay video z PES 10 nemůžu najít, většinou FAKE videa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 presne licence nelicence jde o hratelnost a v tom je pro evolution jednočka :D:D:D:D at uz to vyjde na psp a pc nejvic se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 cau chtel bych jse zeptat jesstli uz nekdo nema na stahnuti tuto hru Pro Evolution Soccer 2010 uz jsem ji videl totis na torentu (prez toren nechci stahovat :idea:) odnema cca 510 kr :psp: prosim linky na rapide:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 cau chtel bych jse zeptat jesstli uz nekdo nema na stahnuti tuto hru Pro Evolution Soccer 2010uz jsem ji videl totis na torentu (prez toren nechci stahovat :idea:) odnema cca 510 kr :psp: prosim linky na rapide:idea: hra jeste nevysla na zadnou platformu ani na psp 2 listopadu vyjde na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 hra jeste nevysla na zadnou platformu ani na psp 2 listopadu vyjde na psp asi blbost kdyz jsem uz nasel na xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 asi blbost kdyz jsem uz nasel na xbox :roll: tak to je fake a nebo to je demo :roll: mozna to na xbox je ale na psp ne!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 PES 2010 vyjde 23. října 2009 pro PC, PS3 a X360. PSP verze 6. listopadu a Wii až 20.11. Demo před vydáním. ..Demence :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 ..Demence :P takze mi chces rict ze ta hra vysla uz na psp a xbox ? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 OMG , na xbox to už je .. na psp nie :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 OMG , na xbox to už je .. na psp nie :roll: TAK SRY ale jak muze napsat blbost uz jsem to na netu videl !!!!! kdyz na psp to zatim nevyslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2009 Taky se těším, ale asi PES 2010 nebude mít licence že? Do konce tohoto roku to tady bude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 mmy;692733']Taky se těším' date=' ale asi PES 2010 nebude mít licence že?Do konce tohoto roku to tady bude :)[/quote'] :) myslim ze pes 10 ma licence pouze na uefa ale to nevadi kdyz stahhneme option files save tak tam bude zase vse jak ma byt jako v predchozich dilech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOHN1468623801 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Hojas chci se zeptat kdy už bude ke stažení PES 10??? Už se nemůžu dočkat:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stronger Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Dnes má vyjít myslím že zítra to bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PHASE87 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 YES! Konečně! Fuck off FIFA10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 Přesně tak! Taky se nemůžu už dočkat na nového čokla! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 už vyšel....:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 konami opet predvedlo jak z lidi tahat penize...u PSP verze absolutne zadna zmena oproti starsim verzim...ale opravdu zadna...porad jeden stejnej stadion...uz od PES5...porad stejny "nejaky" vykrik pri golu(jedine okomentovani behem zapasu)....herne taky vubec zadna zmena....od verze PES6 zbytecne kupovat...staci akualizovat soupisky....celkove zklamani protoze to uz je ze strany jap. vydavatele opravdu drzost...teda jen je tam UEFA league ale to je hodne slaba naplast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnkazaa Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 konami opet predvedlo jak z lidi tahat penize... musim souhlasit no, to me hodne prekvapilo kdyz sem se tesil jak to bude vypadat a opravdu neni 2 roky zadna zmena...to aspon na FIFE na psp je zmena k lepsimu a to zasadne hraju PES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 tak to ani nebudu stahovat... ale je to škoda čekal sem aspon nějakou změnu ale tohle :( a fifa je pro mě hrůza děs...takže nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.