Fejtas Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Nainstaloval jsem si cfw 5.50-GEN B.Když zmáčknu select neobjeví se mi VSH menu.Když psp restartuju a držím pravý trigger,tak mi ani nenajede to menu.Nevíte co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 zkus pouzit ULTIMATE VSH plugin... treba ti to pak pojede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Nenainstaloval jsi nahodou OFW 5.50? :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bullva Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Me se deje to same a vim 100% ze ja jsem OFW neinstaloval Problem vyresen: 1) zapnout recovery menu (pri startu drzet R) 2)v configuration si z disabled prepnout u VSH menu na VSH Menu 3)vyskocit z toho, select a jede to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Hezkyy, tak kdyz ma nekdo VSH menu vypnute, tak at se nedivi.. To je hoax.. :roll: To mi se zase deje, ze vypnu VSH Menu (v recovery dam disabled) a stejne ho mam zaple.. Hold bugly GEN no.. Zlaty M33.. ale co se da ted delat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hajdos Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 to teda nevim co furt máš proti GEN žádnou vadu sem tam nenašel, když dám VSH na disable tak ho tam určitě nemám... všichni si dali GEN kvůli těm hrám a stejně stojej za prd všechny:cheesygrin: no vidíš jak si to vyřešil sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fejtas
Nainstaloval jsem si cfw 5.50-GEN B.Když zmáčknu select neobjeví se mi VSH menu.Když psp restartuju a držím pravý trigger,tak mi ani nenajede to menu.Nevíte co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts