reple Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Mam dotaz.Prodal jsem svuj xbox 360 a smazal jsem vse co tam bylo.Ted jsem si koupil novej (elite)Da se nejak obnovit ten profil?A zustane mi tam vse co tam bylo?Myslim gamescore.....dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sid1468621394 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Určitě, musíš mít xbox připojený k internetu, odhlásit se od profilu, a někde v menu bude Recover Gamertag. To spustíš, a tvůj gamertag se obnoví z Xbox Live. Chvilku to trvá, ale určitě to funguje, sám sem to nedávno dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 musíš znát všechny údaje tuším i email tam je potřeba, obnovíš to se vším, ale bez savů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
reple
Mam dotaz.Prodal jsem svuj xbox 360 a smazal jsem vse co tam bylo.Ted jsem si koupil novej (elite)Da se nejak obnovit ten profil?A zustane mi tam vse co tam bylo?Myslim gamescore.....dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.