Cartman182 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Hrajete nějakej díl ? :) pokud ano mohli by jste ukázat svoje videa , screene atd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 JJ hrákl jsem Tonyho hawka 2 :) ta byla mrtě good a potom sem hrál 4 a underground 2...asi zase začnu hrát :D a můžu se zeptat,sry je to trošku off topic ale zajimalo by mě,jestli jezdíš na skatu nebo snow ? protože skoro každej kdo jezdí na skejtu to hraje :) já sem jezdil a chci zase začít ale myslim že je to hra i pro nezasvěcené jen tak 4fun :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Jezdil sem skate, než sem podstoupil 5 operací kolene... od té doby nejezdím Jinak já dohrál TNH 3 za všechny postavy a teď hraju 4 :) opět MOje nějaký videa :D Největší (natočený) Singlegrindy RIO CANADA A TAKOVÁ BLBOST INDY 1080 http://i37.tinypic.com/j5xafd.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Tady přidám svoje nej Single kombo v TNH4 http://i38.tinypic.com/5dpaj7.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 nejlepsi tony podle me je underground 1 a pro skater 2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Nwm pro mě je nejlepší TNH 4 , potom 3 a potom UNG1 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 Nwm pro mě je nejlepší TNH 4 , potom 3 a potom UNG1 :D poprvy jsem hral THPS2 a pak THU1 od ty doby tyhle dva dily miluji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 THPS3 a THPS4 jsou rulezni....ale spis jsem je faral na playstation 1...na PC mi to moc nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.