Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nefunguje mi přihlášení na icq.(The account is blocked)

AlexXx

Recommended Posts

Zdravím všechny. Mám tu problém na icq. Když jsem si před 4 dny pustil qip, tak se mi napsal, že se nemůže přihlásit, po dalším dnu mi to napsalo, že mám zablokovaný účet nebo omezený přístup a podobně. Zkoušel jsem snad všechno přihlášení na icq, ale všude mi to napíše. Nevíte co s tím? Díky?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mel sem ten samej problem co ty :( taky sem prisel o ucet ale nechapu jak me moh nekdo nahlasit kdyz sem psal jen s lidma ktery znam a ty nemaj duvod me nahlasovat...

btw. To jako kdyz nekoho nahlasim tak ho automaticky bloknou a ani to neproverujou ? :D

Odkaz ke komentáři

Mel sem ten samej problem co ty :( taky sem prisel o ucet ale nechapu jak me moh nekdo nahlasit kdyz sem psal jen s lidma ktery znam a ty nemaj duvod me nahlasovat...

btw. To jako kdyz nekoho nahlasim tak ho automaticky bloknou a ani to neproverujou ? :D

Taky píšu známým lide. Prostě mi to příde větší námaha si najít kontakt na adminy icq než mi napsat, že ji nemám psat. Nebo fakt už nevím.

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se teda za urážku, ale aby jen tak někoho blokli...

Napadá mě nepřihlásis jses někde na cizím PC? Mohlo se tam uložit heslo a někdo toho mohl využít

Taky mě to napadlo. Jediná možnost, ale už mi jednou někdo smazal kontakty, tak sem se ani ve škole a nikde nepřipojoval. Fakt nevím.

Jinak dobrý.

doporučuji zkusit to ICq ještě tady

www.meebo.cz

Zkoušel sem přes icq až po ebuddy. :ziped:

Odkaz ke komentáři

Všichni tady bohužel melete úplný nesmysly :)

Pravda je taková, že DOČASNĚ blokují kontakty, které mají zavirované PC, které přes QIP rozesílá šílené množství spamu (určitě už vám nějakej došel :)). Časem by to mělo zase jít, to, že si to za peníze můžeš nechat odblokovat je samozeřjmě nesmysl.

Přečtěte si třeba KOMPLETNÍ vlákno tady a zkuste tipy tam napsané: http://webtrh.cz/57605-icq-zacalo-blokovat-ucty

Odkaz ke komentáři

Všichni tady bohužel melete úplný nesmysly :)

Pravda je taková, že DOČASNĚ blokují kontakty, které mají zavirované PC, které přes QIP rozesílá šílené množství spamu (určitě už vám nějakej došel :)). Časem by to mělo zase jít, to, že si to za peníze můžeš nechat odblokovat je samozeřjmě nesmysl.

Přečtěte si třeba KOMPLETNÍ vlákno tady a zkuste tipy tam napsané: http://webtrh.cz/57605-icq-zacalo-blokovat-ucty

Ok fakt díky. Problém teda vyřešen. Můžete lock.:wohow:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu