AlexXx Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Zdravím všechny. Mám tu problém na icq. Když jsem si před 4 dny pustil qip, tak se mi napsal, že se nemůže přihlásit, po dalším dnu mi to napsalo, že mám zablokovaný účet nebo omezený přístup a podobně. Zkoušel jsem snad všechno přihlášení na icq, ale všude mi to napíše. Nevíte co s tím? Díky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Zablokovaný icq ... nevim co bys stim chtěl asi dělat :roll: (mám dojem, že i myschoo psal, že mu ho zablokovali) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Nekdo te pravdepodobne nahlasil ze spamujes po ICQ :) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 super, tak to je pěkně v háji.:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Dobře ti tak !STOP SPAM! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Dobře ti tak !STOP SPAM! :D Omg inteligence. Proč bych spamoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Myslím že to jde odblokovat za nějaký (nemalý) poplatek :D mnohem více se ti vyplatí založit si nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Myslím že to jde odblokovat za nějaký (nemalý) poplatek :D mnohem více se ti vyplatí založit si nový No to je fakt skvělí a těch 145 kontaktů mi tam nahraje kdo? No nic du jim psat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 To máš vedět ty ne?! Určitě by ti nezablokovali účet jen tak z těch milionů čísel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Mel sem ten samej problem co ty :( taky sem prisel o ucet ale nechapu jak me moh nekdo nahlasit kdyz sem psal jen s lidma ktery znam a ty nemaj duvod me nahlasovat... btw. To jako kdyz nekoho nahlasim tak ho automaticky bloknou a ani to neproverujou ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 To máš vedět ty ne?! Určitě by ti nezablokovali účet jen tak z těch milionů čísel... Tvoje odpověď byla naprosto zbytečná. Když nespamuju, tak proč tu píšeš takové pi**viny? Jediný kdo tak spamuje ses ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Fuck off n00b... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Mel sem ten samej problem co ty :( taky sem prisel o ucet ale nechapu jak me moh nekdo nahlasit kdyz sem psal jen s lidma ktery znam a ty nemaj duvod me nahlasovat...btw. To jako kdyz nekoho nahlasim tak ho automaticky bloknou a ani to neproverujou ? :D Taky píšu známým lide. Prostě mi to příde větší námaha si najít kontakt na adminy icq než mi napsat, že ji nemám psat. Nebo fakt už nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Fuck off n00b... No de to vidět kolik máš hvězdiček. Fakt, že máš pravdu. prosím promazat. DÍky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 W33K.....ha...ha...ha... :dozey: tahni radsi... Btw. Bohuzel pochybuju ze to budou restit nejakou blokaci kontaktu ale byl bych rad kdyby jo jelikoz starej ucet by se mi hodil. pak napis jak si dopad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 No to je fakt skvělí a těch 145 kontaktů mi tam nahraje kdo? No nic du jim psat. teď sem se toho kamoše ptal a říkal že ho to vyšlo na nějakej 29 $ tak pokud dáš radši todle než si je znova přidat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 teď sem se toho kamoše ptal a říkal že ho to vyšlo na nějakej 29 $ tak pokud dáš radši todle než si je znova přidat... :? To je dobrá sranda. Hlavně teda krutá realita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Omlouvám se teda za urážku, ale aby jen tak někoho blokli... Napadá mě nepřihlásis jses někde na cizím PC? Mohlo se tam uložit heslo a někdo toho mohl využít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 doporučuji zkusit to ICq ještě tady www.meebo.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Omlouvám se teda za urážku, ale aby jen tak někoho blokli...Napadá mě nepřihlásis jses někde na cizím PC? Mohlo se tam uložit heslo a někdo toho mohl využít Taky mě to napadlo. Jediná možnost, ale už mi jednou někdo smazal kontakty, tak sem se ani ve škole a nikde nepřipojoval. Fakt nevím. Jinak dobrý. doporučuji zkusit to ICq ještě tady www.meebo.cz Zkoušel sem přes icq až po ebuddy. :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Zkoušel předpokládám aji QIPA třeba místo ICQ ? bo jinej klient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Zkoušel předpokládám aji QIPA třeba místo ICQ ? bo jinej klient jj všechno. Qip píše blocked, icq omezené a zbytek, že nezná kombinaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Všichni tady bohužel melete úplný nesmysly :) Pravda je taková, že DOČASNĚ blokují kontakty, které mají zavirované PC, které přes QIP rozesílá šílené množství spamu (určitě už vám nějakej došel :)). Časem by to mělo zase jít, to, že si to za peníze můžeš nechat odblokovat je samozeřjmě nesmysl. Přečtěte si třeba KOMPLETNÍ vlákno tady a zkuste tipy tam napsané: http://webtrh.cz/57605-icq-zacalo-blokovat-ucty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 To není kamoš si to fakt nechával odblokovat ale on si za to mohl sám, rozesílal všem reklamy (spam)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Všichni tady bohužel melete úplný nesmysly :)Pravda je taková, že DOČASNĚ blokují kontakty, které mají zavirované PC, které přes QIP rozesílá šílené množství spamu (určitě už vám nějakej došel :)). Časem by to mělo zase jít, to, že si to za peníze můžeš nechat odblokovat je samozeřjmě nesmysl. Přečtěte si třeba KOMPLETNÍ vlákno tady a zkuste tipy tam napsané: http://webtrh.cz/57605-icq-zacalo-blokovat-ucty Ok fakt díky. Problém teda vyřešen. Můžete lock.:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts