Sonic Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 mam dotaz kdyz hraju treba NFS a zatocim analogem do prava tak to zataci porad i kdyz zmacku do leva co stim???asi novy ze??? kdyz tak mam FAT tak mi napiste kolik stoji novej a jestli to jde vymenit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cool.Majkl Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Stačí jednou zatočit šipkou..myslim, nebo aspoň mě to fungovalo....je tu někde i utilitka na "seřízení" analogu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sonic Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Stačí jednou zatočit šipkou..myslim, nebo aspoň mě to fungovalo....je tu někde i utilitka na "seřízení" analogu a jaka prosim? at zbytecne nekoupim novej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 joysens plugin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sonic
mam dotaz kdyz hraju treba NFS a zatocim analogem do prava tak to zataci porad i kdyz zmacku do leva co stim???asi novy ze??? kdyz tak mam FAT tak mi napiste kolik stoji novej a jestli to jde vymenit :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts