wsnake Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Nintendo dnes vydalo nový update 4.2 . Momentálne vieme že ak updatnete móžete sa rozlúčit s BOOTMi a Preloaderom. Zásadné zmeny: Zmazanie velkej časti homebrew a samotného HBC. Použitie nového IOS - IOS70. Wii Shop Channel je updatnutý. Ak chcete updatovať použite wiiscu. ak poznáte ? :) Podstatná časť IOS'ov je updatnutá alebo orezaná. Updatnutie boot2 na boot2v4 ( LU64+ konzoly - tie nové o ktorých písal dva dni dozafu BigM). (znamená že nie je možnosť návratu spät, zabudnite na downgrade... a podobné veci.. Bootmi a preloader budú odfajčené ! orezanie našich oblúbených CIOSov.. :( takže zabudnite na USB loader :( Momentálne sa dá ohaxliť konzola na HBC len cez Smash Exploit a cez Lego Indiana Jones Exploit.. čaká sa na update Hackmii...38v14 znefunkčnená a nebude fungovať ani pri použiťí týchto exploitov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 jsem rad ze byl nekdo rychlejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsnake Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 :)) no uz pozname par pripadov na slovensku :) co sa cuduju preco im nebezi USB loader :)))) do par dni to fixnu podla mna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 No uvidime... kdyz se podivas na rozsah tech zmen... tak to az nahani husi kuzi :) otazkou taky je jak dlouho to takhle muze fungovat... 4.1E odstranila moznost TH...4.2E dalsi odstraneni.... po case uz nezbydou zadne chyby :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wringer Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Novej Bannerbomb pro firmware 4.2 http://bannerbomb.qoid.us/index.new.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 jo to je fajn...bez ciosu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 a kdy si myslíte, že bude new cios na 4.2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsnake Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Ked vaninkoko nakodi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Tak hledam pokusneho kralika... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aition Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Tak hledam pokusneho kralika... :cheesygrin: Na co konkrétně potřebuješ toho ušáka - jsem v situaci, že bych se jím nejspíš asi musel stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 Prave testuju 4.2E :) pokud pujde vse jak ma :) tak poreferuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wsnake Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Bez ciosu ktory prida podporu do 4.2 je to nanic :) ked sa bavime o typkoch ktory uz updatli a teraz placu..nemyslim pripad ked sa updatuje na 4.2 cez waninkoko updater ..z predoslej verzie.:) 4.2 je uplne nepotrebny update... a shop kanal si kazdy moze updatnut cez wiiscu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 ja se bavim o tech kteri updatli :) klasickym zpusobem a ne nejakym pofidernym od waniokoka :))) (to jmeno nikdy nenapisu dobre) navic s tim jeho updatem jsou jen potize :) Ja se tady bavim o regulernim hacku :) coz se povedlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maso Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 hooodně dlouho jsem pátral, až jsem našel toto - homebrew se rozjel :) http://www.wiihacks.com/recommended-faqs-guides-tutorials-only/24630-full-hacking-guide-4-2-system-menus.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 mno a dneska dalsi update :) se hosi japonsky rozjeli... wiiscu mi zkolabovalo a ted mam HBC vzhuru nohama... jdu patchovat :) Edit: za trucha bug se mi nesmejte :) ... ale jinak jiz mam novej shop updatlej .... http://wiibrew.org/wiki/Wii_Shop_and_IOS61_installer na moji 4.0e fachci ...wiiscu zklamalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 mno a dneska dalsi update :) se hosi japonsky rozjeli... wiiscu mi zkolabovalo a ted mam HBC vzhuru nohama... jdu patchovat :)Edit: za trucha bug se mi nesmejte :) ... ale jinak jiz mam novej shop updatlej .... http://wiibrew.org/wiki/Wii_Shop_and_IOS61_installer na moji 4.0e fachci ...wiiscu zklamalo takze uz je 4.3E ??? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adis002 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 wtf! jeste at nintendo zaridi automaticky update bez vedomi uzivatele a jsme bez chipu v prde*i... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 2 Hexer : nene.. ne cely firmware... jen Shop Channel...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skwigle Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Mam otazku, neupdatorvat = v obchodoch 4.2 este neni/ nebude? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 v obchode pokud nebyl nejaky prodavac akcni nejsou verze 4.2E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RTester Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2009 Asi zalezi z ceho updatujes. Ja jsem vydrzel do dnesnich dnu na 3.3E. Ale chtel jsem novej Inet channel kde je vyssi verze flash . Tak jsem musel updatnout Shop channel a vse jsem delal pomoci wiiscu shop+IOS61 a no problem. HBC je jak ma byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.