StAfo0 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Zdar chtěl bych porpsit kapku zkušenější motorkáře :D, aby mi poradili s jednou věcí- chci si kupovat motorku o objemu 125cc, ale nemůžu se rozhodnout. Prosím poraďte zatím se mi líbily Aprilia rs 125, Cagiva mito, Honda NSR 125... Popř. napište co byste mi doporučili....Chci hlavně výkon a trošku levnější servis...Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 tak to je nejlepsi volba NSR, prodava se kolem 20k+ vetsinou uz otevrena, na netu mas spoustu navodu na tuning( napr neony:D) nahradnich dilu. Od smerovek az po carbonovej vejfuk, ja osobne ji teda nemam ale kamos ji ma, jel sem na ni a muzu jen chvalit, ale bacha u nsr je vetsinou jetej grip( esli nevis co to je tak guma na plynu) ktera drhne o matku a plyn se hur vraci, on to vyresil zkracenim matky na soustruhu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Díky :D... Tuning bych na tom až tak moc nedělal akorát bych odmkl větší výkon... A grip vím co je :D...V tom bych neviděl žádný problém akorát drobnost...ALe až by se to začalo sekat tak by se s tím něco udělallo...Díky za názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Díky :D... Tuning bych na tom až tak moc nedělal akorát bych odmkl větší výkon... A grip vím co je :D...V tom bych neviděl žádný problém akorát drobnost...ALe až by se to začalo sekat tak by se s tím něco udělallo...Díky za názor tak sem ti este udelal rychlo navrh na upravy nsr k dokonalosti:D:D: to co je oznaceni bych dal do chromu a predno svetla bych koupil novy kryty, delaji je v lesklejsi forme... jinak replika diry v kapotazi jako naznak sani bych taky strikl na chrom vypadalo by to jako vyc kovovy... proste nadhera ahhh:D:D: edit: sakra proc se ten obrazek neukazal?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Lol xDD Jestli uvažuješ o nejvýkonější 125ccm tak jedině Aprilia RS 125 - ovšem pokud na ní máš finance ... poté Yamaha YZF - 125 Ale já bych radši koupil enduro ... Honda Varadero 125ccm (Honda = kvalita) NSR je starší model, může se sypat ... Podívej na recenze motorek http://motorkari.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 :D:D já to ještě nekoupil a ty to už tady tuníš :D...Ale jo asi se rozhodnu pro NSRko jsou na to také dobré recenze, zvuk se mi líbí a nejede to špatně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Lol xDD Jestli uvažuješ o nejvýkonější 125ccm tak jedině Aprilia RS 125 - ovšem pokud na ní máš finance ... poté Yamaha YZF - 125 Ale já bych radši koupil enduro ... Honda Varadero 125ccm Aprilia mě napadla hned první :D a finance jsou :D... Sice néé úplně na ten nejnovší, ale na 2004 mám na yamahu a tu hondu se ještě podívám díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 :D:D já to ještě nekoupil a ty to už tady tuníš :D...Ale jo asi se rozhodnu pro NSRko jsou na to také dobré recenze, zvuk se mi líbí a nejede to špatně... hele az ji koupis zavolej: 607859813 kdyz budes nekde blizko prijed a nebo esli ses z daleka tak udeej zasoby a prijet, schrastim kamose s nrskama ( asi 4...) veme bumby a pudem rovnomernym skokem do opice:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadeCZek Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Jel jsem na Aprillii i na ty Honde a rozhodne bych bral Aprillii .. je silnější, je lip ovladatelna a libi se mi daleko vic než NSRko ;) toť muj názor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 hele az ji koupis zavolej: 607859813 kdyz budes nekde blizko prijed a nebo esli ses z daleka tak udeej zasoby a prijet, schrastim kamose s nrskama ( asi 4...) veme bumby a pudem rovnomernym skokem do opice:D)[ Oka někdy se stavím :D, ale kupuji ji až na jaře teďka se akorát rozhlížím a sháním finance...Každá motorka stojí jinak takže ať vím kolik mám přibližne vydělat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 No na Aprilii 125 RS musíš vydělat dost xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 hele az ji koupis zavolej: 607859813 kdyz budes nekde blizko prijed a nebo esli ses z daleka tak udeej zasoby a prijet, schrastim kamose s nrskama ( asi 4...) veme bumby a pudem rovnomernym skokem do opice:D)[ Oka někdy se stavím :D, ale kupuji ji až na jaře teďka se akorát rozhlížím a sháním finance...Každá motorka stojí jinak takže ať vím kolik mám přibližne vydělat :D hjoo aprilije je mrte mastna:) ale zase to ber ze ji budes mit 2 roky max... v 18 pudes do silnejsi a nebo do auta, a je mozny ze ji taky za ty 2 roky rosekas... takze si myslim ze aprilie je moc velkej ulet:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 No na Aprilii 125 RS musíš vydělat dost xD tak já nebudu kupovat novou :D to je nesmysl :D, ale tak už nějaký základ mám a do jara se to určitě nashromáždí :D:D a když ne do jara tak v létě půjdu na celé prázky na brigádu a bude :D..Teď mám jen průběžně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Jak už bylo řečeno ... Aprilie RS 125 je fakt moc úlet (až zbytečně) Radši bych se podíval po tom enduru ;) Hlavně si s Aprilii moc nezajesdíš mimo silnici ... enduro všema deseti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Jak už bylo řečeno ... Aprilie RS 125 je fakt moc úlet (až zbytečně)Radši bych se podíval po tom enduru ;) Hlavně si s Aprilii moc nezajesdíš mimo silnici ... enduro všema deseti :D endura sou jen pro vybrany jedince... ja bych si enduro v zivote nekoupil, jelikoz se mi neliby, sice je to vyceucelnejsi stroj ale co se mi nelibi to nechci vis jak,:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Emoss asi tak :D já nechci jezdit mimo silnici :D na to mám fichtla :D:D nebo jawu 125 kývačku :D...A jak už tu bylo zmíněno ta Aprilia je fakt o hodně dražší jak jsem se všude díval tak se to pohybovalo výš...Ale zas lépe jede no...Dilema xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Emoss asi tak :D já nechci jezdit mimo silnici :D na to mám fichtla :D:D nebo jawu 125 kývačku :D...A jak už tu bylo zmíněno ta Aprilia je fakt o hodně dražší jak jsem se všude díval tak se to pohybovalo výš...Ale zas lépe jede no...Dilema xD hele psp fat( cena 2000kc+ 500kc kryt+ tlacitka 100kc...) =2600kc psp slim cena 3000kc+ a este moznost ze nepovalej hry ohle ber jako srovnani, tady je videt ze starsi kousek levnejsi kousek a i lepsi kousek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 TK díky všem kdyby jste náhodou na něco nového narazili tak to tu určitě napište..Budu zvědavý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 hele psp fat( cena 2000kc+ 500kc kryt+ tlacitka 100kc...) =2600kcpsp slim cena 3000kc+ a este moznost ze nepovalej hry ohle ber jako srovnani, tady je videt ze starsi kousek levnejsi kousek a i lepsi kousek:) Jo já vím :D,ale pomalu se nakláním k té hondě no :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Jo já vím :D,ale pomalu se nakláním k té hondě no :D:D jj mam good vliv:P ne hele je to na tobe casu mas dost jinak premejslel si o CBRku???:D taky luxus za cenu( ma taky kamos:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 125 Honda CBR je líná a nechce se jí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 CBR vubec viděl jsem ji na fotce vedle NSRka a už podle fotky se mi nelíbila vypadala tam jako taková hračka pro děcka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Myslíte že se ta Honda bude hodně sypat? Jinak bych investoval do té Aprilie... Do servisu běhat se mi zrovna nechce...Jestli tak tak sem prosím hoďte nějakou stránku s recenzemi...Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Myslíte že se ta Honda bude hodně sypat? Jinak bych investoval do té Aprilie... Do servisu běhat se mi zrovna nechce...Jestli tak tak sem prosím hoďte nějakou stránku s recenzemi...Dík zalezi na kterou narazis... ale tak na nsr se ti maximalne vysere retezovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 A je drahá oprava? Teď jsem se díval jak ji otevřít... Je to jednoduché jak prase :D to si udělám doma určo sám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.