Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdar chtěl bych porpsit kapku zkušenější motorkáře :D, aby mi poradili s jednou věcí- chci si kupovat motorku o objemu 125cc, ale nemůžu se rozhodnout. Prosím poraďte zatím se mi líbily Aprilia rs 125, Cagiva mito, Honda NSR 125... Popř. napište co byste mi doporučili....Chci hlavně výkon a trošku levnější servis...Díky za rady

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

tak to je nejlepsi volba NSR, prodava se kolem 20k+ vetsinou uz otevrena, na netu mas spoustu navodu na tuning( napr neony:D) nahradnich dilu. Od smerovek az po carbonovej vejfuk, ja osobne ji teda nemam ale kamos ji ma, jel sem na ni a muzu jen chvalit, ale bacha u nsr je vetsinou jetej grip( esli nevis co to je tak guma na plynu) ktera drhne o matku a plyn se hur vraci, on to vyresil zkracenim matky na soustruhu

Odesláno
Díky :D... Tuning bych na tom až tak moc nedělal akorát bych odmkl větší výkon... A grip vím co je :D...V tom bych neviděl žádný problém akorát drobnost...ALe až by se to začalo sekat tak by se s tím něco udělallo...Díky za názor

tak sem ti este udelal rychlo navrh na upravy nsr k dokonalosti:D:D:

to co je oznaceni bych dal do chromu a predno svetla bych koupil novy kryty, delaji je v lesklejsi forme...

jinak replika diry v kapotazi jako naznak sani bych taky strikl na chrom vypadalo by to jako vyc kovovy... proste nadhera ahhh:D:D:

edit: sakra proc se ten obrazek neukazal?:D

dscf1620x.jpg

• Moderators
Odesláno

Lol xDD Jestli uvažuješ o nejvýkonější 125ccm tak jedině Aprilia RS 125 - ovšem pokud na ní máš finance ... poté Yamaha YZF - 125

Ale já bych radši koupil enduro ... Honda Varadero 125ccm (Honda = kvalita)

NSR je starší model, může se sypat ...

Podívej na recenze motorek http://motorkari.cz

Odesláno
Lol xDD Jestli uvažuješ o nejvýkonější 125ccm tak jedině Aprilia RS 125 - ovšem pokud na ní máš finance ... poté Yamaha YZF - 125

Ale já bych radši koupil enduro ... Honda Varadero 125ccm

Aprilia mě napadla hned první :D a finance jsou :D... Sice néé úplně na ten nejnovší, ale na 2004 mám na yamahu a tu hondu se ještě podívám díky

Odesláno
:D:D já to ještě nekoupil a ty to už tady tuníš :D...Ale jo asi se rozhodnu pro NSRko jsou na to také dobré recenze, zvuk se mi líbí a nejede to špatně...

hele az ji koupis zavolej: 607859813 kdyz budes nekde blizko prijed a nebo esli ses z daleka tak udeej zasoby a prijet, schrastim kamose s nrskama ( asi 4...) veme bumby a pudem rovnomernym skokem do opice:D)

Odesláno
hele az ji koupis zavolej: 607859813 kdyz budes nekde blizko prijed a nebo esli ses z daleka tak udeej zasoby a prijet, schrastim kamose s nrskama ( asi 4...) veme bumby a pudem rovnomernym skokem do opice:D)[

Oka někdy se stavím :D, ale kupuji ji až na jaře teďka se akorát rozhlížím a sháním finance...Každá motorka stojí jinak takže ať vím kolik mám přibližne vydělat :D

Odesláno
hele az ji koupis zavolej: 607859813 kdyz budes nekde blizko prijed a nebo esli ses z daleka tak udeej zasoby a prijet, schrastim kamose s nrskama ( asi 4...) veme bumby a pudem rovnomernym skokem do opice:D)[

Oka někdy se stavím :D, ale kupuji ji až na jaře teďka se akorát rozhlížím a sháním finance...Každá motorka stojí jinak takže ať vím kolik mám přibližne vydělat :D

hjoo aprilije je mrte mastna:) ale zase to ber ze ji budes mit 2 roky max... v 18 pudes do silnejsi a nebo do auta, a je mozny ze ji taky za ty 2 roky rosekas... takze si myslim ze aprilie je moc velkej ulet:D

Odesláno
Jak už bylo řečeno ... Aprilie RS 125 je fakt moc úlet (až zbytečně)

Radši bych se podíval po tom enduru ;) Hlavně si s Aprilii moc nezajesdíš mimo silnici ... enduro všema deseti :D

endura sou jen pro vybrany jedince... ja bych si enduro v zivote nekoupil, jelikoz se mi neliby, sice je to vyceucelnejsi stroj ale co se mi nelibi to nechci vis jak,:D

Odesláno
Emoss asi tak :D já nechci jezdit mimo silnici :D na to mám fichtla :D:D nebo jawu 125 kývačku :D...A jak už tu bylo zmíněno ta Aprilia je fakt o hodně dražší jak jsem se všude díval tak se to pohybovalo výš...Ale zas lépe jede no...Dilema xD

hele psp fat( cena 2000kc+ 500kc kryt+ tlacitka 100kc...) =2600kc

psp slim cena 3000kc+ a este moznost ze nepovalej hry

ohle ber jako srovnani, tady je videt ze starsi kousek levnejsi kousek a i lepsi kousek:)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu