canava Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 slyšet znamená hov.o vědět :D nejdřiv se na tom projeď a pak posuzuj jak to jezdí.. sice nepatří mezi nejhezčí nebo nejrychlejší ale je v pohodě :) Citovat
WoKo_O Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 ne varadero vazne nepude ,,odemnknout,,....jezdi na tom na co mas papiry a nepicuj se zvysovanim vykonu...vis hovno jak se na tom jezdi a uz bys chtel bejt strelec..stejne dementni jako kdyz si kluk v 18 koupi litrovyho supersporta...mam nejradsi.. Citovat
eRik Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 1, 2009 ještě že já si koupil pohodovou 600 :D (ale já byl vyježděnej ;)) Citovat
StAfo0 Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2009 Jsem se díval ještě na jiné fórum a říkali, že pro tuto třídu rozhodně 2T...Že jjak se staráš tak se nesere... To Varadero je na 125cc moc těžké :( Woko O- asi tak...jak už mě pak přestane bavit ta rychlost co tam je teď nwm...myslím že 130 a řve to jak splášená pračka, tak co mám dělat...já se jen ptám... Citovat
Pokoun Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2009 ahoj me je 14 a mam 450cm3 4takt dirtbike yamahu a je to nadhera jede asi 150 i kdyz tolik jsem jel jen jednou a stacilo mi to ale byt tebou sel bychdo NSR tot muj nazor Citovat
StAfo0 Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2009 NSR je prý z 2T nejspolehlivější,ale všecko je na něm průměrné... taky se dá zvažovat, ale také není špatné mito po motoristické stránce, ale zase je třeba víc peněz Citovat
ALEX2121 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2009 no jestli jdes hlavne po vykonu tak nejlepsi je Cagiva Mito kdyz se otevre tak da i 200, jinak i ta Aprilia 125 rs neni o moc slabsi, ale je fakt ze kdyz se ti na tom neco vysere tak oprava neni zrovna levna jak na Cagive tak na Aprilii Citovat
StAfo0 Odesláno Říjen 2, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2009 200 je pro me hardcore :D nechci moto dojeb-- pri prvni 1000covce :D staci mi tak 140-50 ale chci neco co akceleruje atd. pro me ztm nejlepsi 2T mozna se jeste presvedcim o to m4T ale dobre to zatim nevidim :D Citovat
ALEX2121 Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2009 mam na tom neco najezdeno a nejvic sem jel asi 170 a verim tomu ze by dala vic, sice ji uz nemam ale vim ze jezdi dodnes v pohode takze sem mel asi dobrej kousek ze drzela (jinak mel sem Cagiva Mito) Citovat
StAfo0 Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2009 Alex...muzu se zeptat kolik meris?:D Tak uvazuju jestli mi silnicka nebude mala :D... Jinak jsem jeste pohledal a narazil jsem na enduro :D Cagiva supercity- ma to motor z mita :D tak to taky nemusi spatne jet... Citovat
StAfo0 Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2009 To tu nezkoušel nikdo lítat na cagivě supercity? Citovat
kruta Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2009 Alex...muzu se zeptat kolik meris?:D Tak uvazuju jestli mi silnicka nebude mala :D... Jinak jsem jeste pohledal a narazil jsem na enduro :D Cagiva supercity- ma to motor z mita :D tak to taky nemusi spatne jet... Trošku blbost ... rád bych si taky koupil NSR od kámoše, který měří stejně jako já (cca. 190cm) a jezdí na tom vpoho, tak mi řekni co je na tom malýho?To NSR je dobrý...vklidu na tom pojedou dva:).Vezmi NSR. Citovat
StAfo0 Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2009 NSRko jsem se rozhodl ze ne :D je to takovy kompromis---moc se to nenici ale nejede :D... Nevim ale zatim me zaujala cagiva jak mito tak to supercity oba maj vyborne jizdni vlastnosti a kdyz se o to pecuje tak se moc nekazi, sice vzdycky se neco najde :D... U toho SC je jediny problem cerpadlo, ktere se ti ucpe a neprivadi ti olej do benzinu a nejde to prave ani poznat...:( Takze asi odpojit udelat nejakou ucpavku at to nenabira falesny vzduch a mixovat to ruce :(...A jinak to SC ma paradni akcel na endurko... Aprili jsem odepsal protoze ve slusnejsim stavu(ta novsi) stoji 50 a vic :(... To Varadero je podle me na nic... Vubec to neni na vyjizdky ve dvou(co jsem se docet) v kopcich to pry malo tahne(neni se cemu divit,160 kg je dost na dvacku)...Ale jeste se rozhoduju :D nechci nic uspechat :D:D E: bojim se ze jak zalehnu tak budu mit kolena u usi :D:D nevim zatim jsem na tom nejel jenom soudim :D...Prave proto se ptam :D Citovat
LoCo99 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2009 Jaký byste mi doporučili enduro v tyhle kategorii ? nemusim bejt nejrychlejší na okrese , ale at to nejak vypadá a taky zvuk at to ma peknej.. Citovat
StAfo0 Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2009 Jestli nechces moc rychle tak Hondu varadero... Me osobne se nelibi... Kazdy ma jiny vkus...Mozna se ti libit bude... Je to 4T takze zvuk to mas ccelkem slusny a 2ou valec... Ale ty 4T jsou kapku drazsi pri koupi :(... A jestli chces neco kapku sviznejsiho tak cagiva supercity je to 2T takze to ma kapku pisklavejsi zvuk se podivej na youtube, je tam dost videi o obou Citovat
LoCo99 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2009 Jestli nechces moc rychle tak Hondu varadero... Me osobne se nelibi... Kazdy ma jiny vkus...Mozna se ti libit bude... Je to 4T takze zvuk to mas ccelkem slusny a 2ou valec... Ale ty 4T jsou kapku drazsi pri koupi :(... A jestli chces neco kapku sviznejsiho tak cagiva supercity je to 2T takze to ma kapku pisklavejsi zvuk se podivej na youtube, je tam dost videi o obou Tak ta honda varadero se mi hodně líbí , neni ani moc draha to se našetří :D Citovat
StAfo0 Odesláno Říjen 3, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2009 Máme jiný vkus :D:D ale být tebou jdu do SC :D... Už z principu-ital :D Citovat
LoCo99 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2009 Máme jiný vkus :D:D ale být tebou jdu do SC :D... Už z principu-ital :D no jo jenže je to 2T a co sem čet tak 4T se dá maximálně leštit jenže o 2T se musí furt starat, a právě chci 4T kvuli zvuku ... takovej dotaz nechci mít ten hnusnej kufr na motorce - kde mam vozit druhou helmu , kde ji vozite vy :D Citovat
dexter Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2009 Jestli ti můžu poradit,tak žádnýho itala. Protože až se ti něco vys*re tak budeš plakat. Já osobně dopuručuje nějakýho japončíka. Dílu je na ně všude spousta což se o aprilce a cagive nedá říct. Citovat
LoCo99 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2009 když se nám ta diskuze roztáhla tak pěkně tak bych si dovolil otázečku jak bych se měl starat např o tu 4T hondu varadero ... nějakou pravidelnou udržbu a na co časem asi narazim ... dále na to kde vozit tu druhou helmu Citovat
WoKo_O Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2009 když se nám ta diskuze roztáhla tak pěkně tak bych si dovolil otázečku jak bych se měl starat např o tu 4T hondu varadero ... nějakou pravidelnou udržbu a na co časem asi narazim ... dále na to kde vozit tu druhou helmuJestli by si chtel kamos zrovna prodava Varadero..peknej kousek.. Starat se o to nejak vyrazne nemusis..jen normalka udrzba..to znamena,namazanej retez,funkcnost svetel,cistota...po urcitejch kilometrech vymena oleje a filtru a serizeni ventilu...jinak nic..A takovy varadero dokaze tech 130 jet..pokud ti zalezi na rychlosti.. Citovat
StAfo0 Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2009 Jestli ti můžu poradit,tak žádnýho itala. Protože až se ti něco vys*re tak budeš plakat. Já osobně dopuručuje nějakýho japončíka. Dílu je na ně všude spousta což se o aprilce a cagive nedá říct. :D proč ne itala?:D:D Tak jako čekáš na ty NDčka 2 týdny, a cena... Četl jsem že to nemaj dražší o nic víc jak honda, ale zase motorově je to best... A na italy seženeš díly... Není to jak jsi psal že se nedají sehnat taky se dá jestli víš kde hledat... Citovat
LoCo99 Odesláno Říjen 4, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2009 Jestli by si chtel kamos zrovna prodava Varadero..peknej kousek.. Starat se o to nejak vyrazne nemusis..jen normalka udrzba..to znamena,namazanej retez,funkcnost svetel,cistota...po urcitejch kilometrech vymena oleje a filtru a serizeni ventilu...jinak nic..A takovy varadero dokaze tech 130 jet..pokud ti zalezi na rychlosti.. Dik ale na ridicak si musim skoro 4 roky pockat :D Citovat
StAfo0 Odesláno Říjen 4, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 4, 2009 Dik ale na ridicak si musim skoro 4 roky pockat :D Tvl tak to je mazec :D me doma rikaj ze jsem ocas :D ze planuji trictvrte roku dopredu a ty 4 roky :D:D...To pekne no :D... Ale to se ti zmeni jeste ten nazor :D me se za 2 tydny zmenil 3x :D ale ted jsem se ustalil na cagive a vybiram mito vs sc... A tech nahradnich dilu... Byl jsem se zeptat v obchode a objedanji to... Jen cekat :D:D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.