Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

Jsem se díval ještě na jiné fórum a říkali, že pro tuto třídu rozhodně 2T...Že jjak se staráš tak se nesere... To Varadero je na 125cc moc těžké :(

Woko O- asi tak...jak už mě pak přestane bavit ta rychlost co tam je teď nwm...myslím že 130 a řve to jak splášená pračka, tak co mám dělat...já se jen ptám...

Odesláno
  StAfo0 napsal:
Alex...muzu se zeptat kolik meris?:D Tak uvazuju jestli mi silnicka nebude mala :D... Jinak jsem jeste pohledal a narazil jsem na enduro :D Cagiva supercity- ma to motor z mita :D tak to taky nemusi spatne jet...

Trošku blbost ... rád bych si taky koupil NSR od kámoše, který měří stejně jako já (cca. 190cm) a jezdí na tom vpoho, tak mi řekni co je na tom malýho?To NSR je dobrý...vklidu na tom pojedou dva:).Vezmi NSR.

Odesláno

NSRko jsem se rozhodl ze ne :D je to takovy kompromis---moc se to nenici ale nejede :D... Nevim ale zatim me zaujala cagiva jak mito tak to supercity oba maj vyborne jizdni vlastnosti a kdyz se o to pecuje tak se moc nekazi, sice vzdycky se neco najde :D... U toho SC je jediny problem cerpadlo, ktere se ti ucpe a neprivadi ti olej do benzinu a nejde to prave ani poznat...:( Takze asi odpojit udelat nejakou ucpavku at to nenabira falesny vzduch a mixovat to ruce :(...A jinak to SC ma paradni akcel na endurko... Aprili jsem odepsal protoze ve slusnejsim stavu(ta novsi) stoji 50 a vic :(... To Varadero je podle me na nic... Vubec to neni na vyjizdky ve dvou(co jsem se docet) v kopcich to pry malo tahne(neni se cemu divit,160 kg je dost na dvacku)...Ale jeste se rozhoduju :D nechci nic uspechat :D:D

E: bojim se ze jak zalehnu tak budu mit kolena u usi :D:D nevim zatim jsem na tom nejel jenom soudim :D...Prave proto se ptam :D

Odesláno

Jestli nechces moc rychle tak Hondu varadero... Me osobne se nelibi... Kazdy ma jiny vkus...Mozna se ti libit bude... Je to 4T takze zvuk to mas ccelkem slusny a 2ou valec... Ale ty 4T jsou kapku drazsi pri koupi :(... A jestli chces neco kapku sviznejsiho tak cagiva supercity je to 2T takze to ma kapku pisklavejsi zvuk se podivej na youtube, je tam dost videi o obou

Odesláno
  StAfo0 napsal:
Jestli nechces moc rychle tak Hondu varadero... Me osobne se nelibi... Kazdy ma jiny vkus...Mozna se ti libit bude... Je to 4T takze zvuk to mas ccelkem slusny a 2ou valec... Ale ty 4T jsou kapku drazsi pri koupi :(... A jestli chces neco kapku sviznejsiho tak cagiva supercity je to 2T takze to ma kapku pisklavejsi zvuk se podivej na youtube, je tam dost videi o obou

Tak ta honda varadero se mi hodně líbí , neni ani moc draha to se našetří :D

Odesláno
  LoCo99 napsal:
když se nám ta diskuze roztáhla tak pěkně tak bych si dovolil otázečku jak bych se měl starat např o tu 4T hondu varadero ... nějakou pravidelnou udržbu a na co časem asi narazim ... dále na to kde vozit tu druhou helmu
Jestli by si chtel kamos zrovna prodava Varadero..peknej kousek.. Starat se o to nejak vyrazne nemusis..jen normalka udrzba..to znamena,namazanej retez,funkcnost svetel,cistota...po urcitejch kilometrech vymena oleje a filtru a serizeni ventilu...jinak nic..A takovy varadero dokaze tech 130 jet..pokud ti zalezi na rychlosti..
Odesláno
  dexter napsal:
Jestli ti můžu poradit,tak žádnýho itala. Protože až se ti něco vys*re tak budeš plakat. Já osobně dopuručuje nějakýho japončíka. Dílu je na ně všude spousta což se o aprilce a cagive nedá říct.

:D proč ne itala?:D:D Tak jako čekáš na ty NDčka 2 týdny, a cena... Četl jsem že to nemaj dražší o nic víc jak honda, ale zase motorově je to best... A na italy seženeš díly... Není to jak jsi psal že se nedají sehnat taky se dá jestli víš kde hledat...

Odesláno
  WoKo_O napsal:
Jestli by si chtel kamos zrovna prodava Varadero..peknej kousek.. Starat se o to nejak vyrazne nemusis..jen normalka udrzba..to znamena,namazanej retez,funkcnost svetel,cistota...po urcitejch kilometrech vymena oleje a filtru a serizeni ventilu...jinak nic..A takovy varadero dokaze tech 130 jet..pokud ti zalezi na rychlosti..

Dik ale na ridicak si musim skoro 4 roky pockat :D

Odesláno
  LoCo99 napsal:
Dik ale na ridicak si musim skoro 4 roky pockat :D

Tvl tak to je mazec :D me doma rikaj ze jsem ocas :D ze planuji trictvrte roku dopredu a ty 4 roky :D:D...To pekne no :D... Ale to se ti zmeni jeste ten nazor :D me se za 2 tydny zmenil 3x :D ale ted jsem se ustalil na cagive a vybiram mito vs sc... A tech nahradnich dilu... Byl jsem se zeptat v obchode a objedanji to... Jen cekat :D:D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu