Ingnition Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Zdravím, zajímalo by mě co by jste si vybrali kdyby jste měli doma herní konzoly typu PlayStation 3 nebo Xbox360 a rozhodnout se zda si koupit lepší (herní) notebook (popřípadě stolní PC) nebo LCD či plasmovou televizy? Rozpočet berte tak do 25 000 max. 30 000 Kč. Jen chci vědět co by jste si vybrali. Televizi by jste měli takovou običejnou CRT :D Díky, taková menší anketka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 plazmovku nebo lcd to podle toho jak chces ale pokud mas konzoli tak je zbytecnost kupovat herni notas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 No tak pokud máš doma xko, jak vidím, tak bych si rozhodně koupil nějakou dobrou lcd/plazma televizi, aby sis mohl tu grafiku pořádně vychutnat:). Ten notebook je podle mě zbytečnost, když už máš konzoli;). Kdyby si chtěl udělat nějaký kompromis, tak by sis mohl třeba koupit nějaký lepší monitor s full hd a hdmi vstupem (místo tv) a ještě by ti zbylo na psp, notebook a tak dále...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 No tak pokud máš doma xko, jak vidím, tak bych si rozhodně koupil nějakou dobrou lcd/plazma televizi, aby sis mohl tu grafiku pořádně vychutnat:). Ten notebook je podle mě zbytečnost, když už máš konzoli;).Kdyby si chtěl udělat nějaký kompromis, tak by sis mohl třeba koupit nějaký lepší monitor s full hd a hdmi vstupem (místo tv) a ještě by ti zbylo na psp, notebook a tak dále...:) LCD už mám, je to FULL HD sice 22" ale to stačí. Takže já bych to taky spíš viděl na nějakou pořádně velkou TV... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 plazmovku nebo lcd to podle toho jak chces ale pokud mas konzoli tak je zbytecnost kupovat herni notas taky si myslím no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 Metrovou FHD LCD od samungu... jasná volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 schovej prachy na ucet:) ja si osobne myslim ze 20k do telky je nadstandart, as uz ses dospelej a vydelavas( mas praci) stopro nakou prcnu takze zas taky cas na tv nebude( i kdyz zase mas doma xko, tak si asi cas udelat umis no:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Září 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 schovej prachy na ucet:) ja si osobne myslim ze 20k do telky je nadstandart, as uz ses dospelej a vydelavas( mas praci) stopro nakou prcnu takze zas taky cas na tv nebude( i kdyz zase mas doma xko, tak si asi cas udelat umis no:D na hry si udělám čas vždy =) navíc je to z poloviny moje práce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.