Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Notebook / PC nebo LCD / Plasma TV?

Ingnition

Recommended Posts

Zdravím,

zajímalo by mě co by jste si vybrali kdyby jste měli doma herní konzoly typu PlayStation 3 nebo Xbox360 a rozhodnout se zda si koupit lepší (herní) notebook (popřípadě stolní PC) nebo LCD či plasmovou televizy? Rozpočet berte tak do 25 000 max. 30 000 Kč. Jen chci vědět co by jste si vybrali. Televizi by jste měli takovou običejnou CRT :D Díky, taková menší anketka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak pokud máš doma xko, jak vidím, tak bych si rozhodně koupil nějakou dobrou lcd/plazma televizi, aby sis mohl tu grafiku pořádně vychutnat:). Ten notebook je podle mě zbytečnost, když už máš konzoli;).

Kdyby si chtěl udělat nějaký kompromis, tak by sis mohl třeba koupit nějaký lepší monitor s full hd a hdmi vstupem (místo tv) a ještě by ti zbylo na psp, notebook a tak dále...:)

Odkaz ke komentáři

No tak pokud máš doma xko, jak vidím, tak bych si rozhodně koupil nějakou dobrou lcd/plazma televizi, aby sis mohl tu grafiku pořádně vychutnat:). Ten notebook je podle mě zbytečnost, když už máš konzoli;).

Kdyby si chtěl udělat nějaký kompromis, tak by sis mohl třeba koupit nějaký lepší monitor s full hd a hdmi vstupem (místo tv) a ještě by ti zbylo na psp, notebook a tak dále...:)

LCD už mám, je to FULL HD sice 22" ale to stačí. Takže já bych to taky spíš viděl na nějakou pořádně velkou TV...

Odkaz ke komentáři

schovej prachy na ucet:) ja si osobne myslim ze 20k do telky je nadstandart, as uz ses dospelej a vydelavas( mas praci) stopro nakou prcnu takze zas taky cas na tv nebude( i kdyz zase mas doma xko, tak si asi cas udelat umis no:D

na hry si udělám čas vždy =) navíc je to z poloviny moje práce ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu