SSuk Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 UPDATE: A je tu úplně nová verze. Tentokrát v4. Přidáno "100%" podpora pro CFW 5.03GEN. Link již na EDISKU nahrazen. Jinak je návod nezměněn Tak jako jedni z prvních vám PSP Revue přináší návod, jak spustit hry, co vyžadují OF 5.55 na vašem CFW 5.50GEN-B nebo 5.03GEN. Co budete potřebovat? * PSP 1000 nebo 2000 s 5.50GEN-B * PSP 2000v3 nebo 3000 s 5.03GEN (nastavte ovladač na m33) Instalace: * Stáhněte si program od Yoshihira * Připojte PSP k vašemu PC pomocí USB * rozbalte stažený rar a nahrajte jej do PSP Použití: * Stáhněte si UMD Gen v4 * Rozbalte rar a spusťte jej v PC * Nahrajte do něj vaše ISO a dekryptujte ho * Získejte z něj EBOOT.BIN, který je uložen v PSP_GAME/SYSDIR * EBOOT.BIN nahrajte jej na kořen vaší karty, kterou máte v PSP * V PSP spusťte Game Decrypther Yoshihio * Stisknutím “X“ patchněte pro 5.50GEN nebo stiskem "O" pro 5.00m33 a 5.03GEN * Chvíli počkejte.Poté se PSP vrátí do XMB menu * Nyní je na kartě nová složka: „decryptor“. Uvnitř je opatchovaný EBOOT.BIN * Díky UMD Genu nahraďte původní EBOOT.BIN tím opatchovaným * Znovu vytvořte ISO a nahrajte jej do ISO složky v PSP * No a nyní to vše již funguje. Potřebné soubory a programy jsou tady: --->edisk<--- nebo úplně dole v příloze. Odzkoušeno na PSP 2000 v2 5.50GEN-B. Testovaná hra: Gran Turismo, Motorstorm: Actic Edge. Vše, 100% funkční!!! vše Provádějte na vlastní riziko!!! NEZAPOMEŇTE NASTAVIT UMD DRIVER NA M33!!! Postup krok pokroku v obrázcích: Krok 1 - stáněte si rar z Edisku. Obsah složky Game Decrypter Yoshihio nahrajte do PSP. Poté z Druhé složky v PC spusťte UMD Gen Krok 2 Krok 3 - v UMD Genu stiskněte na OPEN a najděte vaši ISO zálohu a dejte otevřít Krok 4 - nyní najeďte na PSP_Game/SYSDIR. zde uvidíte EBOOT.BIN Krok 5 - klikněte na něj pravým myšítkem a dejte EXTRAHOVAT Krok 6 - zvolte si složku kam jej chcete uložit Krok 7 - otevřte onu složku a připojte PSP k PC Krok 8 - nakopírujte jej na kartu v PSP. Jen na kartu. nedávejte jej do složek!!! Krok 9 - odpojte PSP a v GAME spusťte Game Decrypter by Yoshihio Krok 10 - Stisknutím “X“ patchněte pro 5.50GEN nebo stiskem "O" pro 5.00m33 a 5.03GEN, chvíli počkejte. PSP se samo vrátí do MENU. Tak jej poté připojte k PC Krok 11 - nyní se v PSP vytvořila složka: Decryptor. tam je upravená EBOOT, který bude potřeba. Krok 12 - nyní se vraťte k UMD Genu. Krok 13 - v UMD Genu klikněte do prázného pole pravým myšítkem, dejte možnost ADD a vyberte Existing File(s). vyberte ten upravený EBOOT ze složky Decryptor a původní soubor přepište Krok 14 - teď dejte v UMD Genu možnost save a vyberte, jakou verzi komprese chcete (doporučuji zůstat u iso) Krok 15 - zvolte název vašeho obrazu a cestu, kam se uloží Krok 16 - chvíli počkejte a upravené iso je hotové Snad jsem tímto detailním postupem pomohl. Nakonec vytvořené ISO nahrajte do PSP a směle do hraní!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Docela se mi to nelibi - takhle linkovat.. Takze pokud nekdo napise svuj navod, vlastnimi slovy, primo na forum, tak tento thread mazu, jelikoz je to linkovani na konkurenci a da se to povazovat jako reklama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaok Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 cau je to moznost pouzit na psp 300 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 cau je to moznost pouzit na psp 300 ?? nyní rozjedete i na CFW 5.50 GEN-B a 5.03GEN.... takze jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david279 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 je to na chickhen na 300 psp jako firmware mi to píše 5.03 M33-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 je to na chickhen na 300 psp jako firmware mi to píše 5.03 M33-6 musis si tam hodit gen... http://console-forum.net/showthread.php?t=57866 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizmo Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 musi to robit kazdy sam na svojom psp alebo staci ked niegdo tie hry pachne a potom ich hodin na net???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majk Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 nerozumim bodu 3-použití Nahrajte do něj vaše ISO a dekryptujte ho mužete to více rozšířit?. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Udělal jsem vše podle návodu (postupoval jsem podle psp.novinky.org) se hrou "Naruto Shippuuden: Legends: Akatsuki Rising". Ve výsledku hra zabírala cca o 100Mb méně (cca 600Mb), když jsem nahrál *.iso do PSP (Slim 5.00 M33) a hru spustil, tak zhasla obrazovka a nic se nedělo - musel jsem PSP restartovat. Máte s tím také zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 nerozumim bodu 3-použití Nahrajte do něj vaše ISO a dekryptujte homužete to více rozšířit?. Díky stahnes umdgen a vnem das nahore file a tam je neco jako otevrit image obraz,to najdes..kdyztak mrkni na navod na pspnovinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Udělal jsem vše podle návodu (postupoval jsem podle psp.novinky.org) se hrou "Naruto Shippuuden: Legends... Je to aplikace od Genu,tudiz bych si tam radsi nahral gen,sice nekde pisou ze na m33 by to melo jit ale asi nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Září 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 přidán postup v obrázcích!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 1) na hodne her (treba i granturismo) je treba 5.50 GEN-B2 .. na 5.00 M33-6 nejede vse 2) je treba nastavit UMD driver na M33.. Na Sony MP9660 nejede treba motorstorm.. 3) Neni to pro kazde PSP unikatni, takze staci, kdyz to nekdo univerzalne predela a upne a vy se o toto vubec nemusite zajimat Pozn. update na 5.50 GEN-B2 je nejlepsi pres X-GEN Updater --- Jednoduchy navod 1) stahnete a spustte UMDGen 4.00 2) stahnete game decrypter, extrahnete a slozku PSP zkopirujte primo do PSP 3) Pomoci tlacitka Open (nahore v liste) v nem loadnete pozadovane ISO 4) jdete do PSP_GAME/SYSDIR a kliknete pravym na EBOOT.BIN a dejte extract a extrahujte ho treba na plochu. 5) extrahnuty EBOOT.BIN, zkopirujte na root memorysticku (E:\ ) 6) V PSP spustte decrypter a dejte X 7) v UMDGen smazte originalni EBOOT.BIN [noparse]8)[/noparse] pripojte psp na usb a ze slozky DECRYPTOR pretahnete decryptnuty EBOOT.BIN zpet do slozky PSP_GAME/SYSDIR v UMDGen (meli by jste ji mit otevrenou) 9) V UMDGen dejte save a ulozte to jako nove ISO .. 10) hotovo, zkopirujte do ISO adresare :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Super dík moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Oficialni navod fora zde http://console-forum.net/showthread.php?p=676426#post676426 Barvicky/upravu/formatovani/obrazky pridam odpoledne.. Uz ted je ale pochopitelny a pouzitelny.. Toto tema (reklamu) lockuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 1) na hodne her (treba i granturismo) je treba 5.50 GEN-B2 .. na 5.00 M33-6 nejede vse2) je treba nastavit UMD driver na M33.. Na Sony MP9660 nejede treba motorstorm.. 3) Neni to pro kazde PSP unikatni, takze staci, kdyz to nekdo univerzalne predela a upne a vy se o toto vubec nemusite zajimat Diky, ja si rikal proc mi ten motorstorm nejede...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Nejde mi to dělal sem to podle anonymous. Ten navod je podle mě dobry, ale na mojem PSP kdyz to delam podle navodu a jak spustim decrypter a dam X tak mi to napise. "Cannot Ecrypt games" vrati se do menu a kdyz se juknu do PC do slozky DECRYPTER ten eboot tam neni co mam delat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 ten eboot.bin ktery vyextrahujes z ISO hry, musis dat na koren karty... program nic nenasel tak nema co extrahovat a patchovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Btw teď jsem to zkoušel... A nějak ta hra nejde, když ripnete update... Takže neripujte update :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlik62 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Díkes.Odzkoušeno na PSP 1000 CFW GEN 5.50B IL2 Sturmovik funkční :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Mam ho na kořenu karty, teda nevim jestli jo mam to hned jak dam v PC E:/ a tam to hned dam. http://img340.imageshack.us/img340/1210/bezsss.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 a ve slozce decryptor nic nemas? je to divne... jakou hru upravujes? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Motorstorm. a Ve slozce decryptor nic neni :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 ja sem ted zjistil ze mi taky motorstorm dela bor... a nechce jet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaNkeR2 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Zkusim stahnout dirt a uvidim. Snad se to někdy vyřeší :o) Ani u dirtu mi to nejde je to jakesi čudne. Bud jseu spatne ty balíky http://console-forum.net/showthread.php?p=676451#post676451 Nebo sem spatny ja. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.