Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

5.55 Hry na 5.50GEN-B a 5.03GEN - DECRYPTOR v4!!!

Recommended Posts

Odesláno
tak jsem se ted pokoušel opatchovat naruta a nejde mi to provedl jsem vše podle návodu a akorát mi zčerná obrazovka a můžu jít jenom domů

edit: sry za post nepřečetl jsem si příspěvek výš

No pokud můžeš jít domů tak zkus nastavení vhs a změň umd iso mod, motormstorm mi dělal to samí co tobě naruto a když sem to změnil na m33 tak už to šlo.

• Odpovědi 329
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

Vypadá to, že Naruto Shippuuden nerozjede nikdo. Zkoušel jsem naruta rozjet na 5.00 M33, poté jsem updatoval na 5.50 GEN-A, potom na 5.50 GEN-B a ani na jednom se mi tato hra nepodařila rozjet (vše jsem dělal podle návodu, po každém updatu jsem začal vždy odznova) - vždy se zobrazila jen černá obrazovka.

Myslel jsem, že to je kvůli verzi PSP, ale je to nejspíš jen hrou, jelikož jsem teď (na 5.50 GEN-B) zkusil rozšlapat Sturmovika (od zer0) a šlape v pohodě.

Na stránkách GENu (http://www.pspgen.com/tutoriel-game-decrypter-yoshihiro-article-190008-5.html) je seznam her a u Naruta je napsáno, že jde překopat, ale je tam hvězdička, hvězdička znamená:

*Pour ces jeux, vous devez exporter la liste des fichiers du jeu original avec umdGen (File->File List->Export), patcher le jeu comme expliqué dans le tuto, puis avec l'iso patchée, forcer la liste des fichier en chargeant celle que vous aviez exporté (File->File List->Import).
google mi to přeložil jako:
*Pro tyto hry, musíte exportovat seznam souborů z originální hry s UMDGen (File-> File List-> Export), patch hry, jak je vysvětleno v tutoriálu a poté se iso oprava, nutit seznam souboru označující jeden, který byl exportován (File-> File List-> Import).

Z čehož jsem vůbec nepochopil oč jde (asi jsem natvrdlý) - kdo tedy umí francouzky, jestli by to mohl přeložit (možná to bude užitečná informace).

Odesláno

Na stránkách GENu (http://www.pspgen.com/tutoriel-game-decrypter-yoshihiro-article-190008-5.html) je seznam her a u Naruta je napsáno, že jde překopat, ale je tam hvězdička, hvězdička znamená:

google mi to přeložil jako:

Z čehož jsem vůbec nepochopil oč jde (asi jsem natvrdlý) - kdo tedy umí francouzky, jestli by to mohl přeložit (možná to bude užitečná informace).

když otevřeš iso v umdgenu tak jako první věc dej file-file list-export a po tom co upravíš eboot a dáš ho tam tak dej file import a ok a ulož iso

Odesláno
když otevřeš iso v umdgenu tak jako první věc dej file-file list-export a po tom co upravíš eboot a dáš ho tam tak dej file import a ok a ulož iso

Díky moc (posílám ti Thanks), přesně tohle jsem potřeboval vědět. Naruto funguje, žádná černá obrazovka!!!

Prosím, aby někdo (autor, admin nebo moderator) doplnili do prvního příspěvku 2 kroky, takže to bude vypadat takto:

- MUSÍTE MÍT NEJLÉPE 5.50 GEN-B

* Stáhněte si UMD Gen v4

* Rozbalte rar a spusťte jej v PC

* Nahrajte do něj vaše ISO a dekryptujte ho

* File -> File list -> Export

* Získejte z něj EBOOT.BIN, který je uložen v PSP_GAME/SYSDIR

* EBOOT.BIN nahrajte jej na kořen vaší karty, kterou máte v PSP

* V PSP spusťte Game Decrypther Yoshihio

* Stisknutím “X“ potvrďte opatchování

* Chvíli počkejte.Poté se PSP vrátí do XMB menu

* Nyní je na kartě nová složka: „decryptor“. Uvnitř je opatchovaný EBOOT.BIN

* Díky UMD Genu nahraďte původní EBOOT.BIN tím opatchovaným

* File -> File list -> Import (dříve vyexportovaný textový dokument)

* Znovu vytvořte ISO a nahrajte jej do ISO složky v PSP

* No a nyní to vše již funguje.

EDIT: Myslím, že tohle vyřeší problém u všech her, které dříve ukázaly jen svou "temnou tvář" - tedy černou opbrazovku :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu