Sanchez Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Mám Ipod Touch 2g (8gb). Jedu originál bez JB. Chtěl jsem si udělat update na 3.1 (mám 2.2) tak jsem připojil ipod k PC. Itunes se otevřelo. Kliknul jsem na můj Ipod a tam jsem kliknul na UPDATE. Přesměrovalo mě to na stránku, kde jsem potvrdil licenční podmínky a pak se mě to zeptalo na heslo k mýmu accountu na itunes store. Koupil jsem si ho za 3,99 euro. Peníze se mi odečetly z účtu. Pote se mi v záložce downloads napravo objevila jedna položka "Ipod software update". má to asi 260 mb. Nechám to dycky stáhnout. Stáhne se to uplně celý! Ale když už je to dostažený objeví se okno "Software could not be downloaded, your connection is timed out" . Check you connection settings or try it again later"a nahlasí to "err -3259". ALe ten software se dycky dostáhne celej. Akorát na disku uloženej není. Zkoušel sem restartovat komp, restartovat wifi router. Btw mám starší verzi itunes. 8, ale to by neměl být problém ne? Už mě to docela sere, stahoval sem to nejmín 10krát a pořád to nejde. POraďe prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 :google: Resolution Update to the latest iTunes software version. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Tak to stejně nefunguje. Updatnul sem na nejnovější verzi itunes viz screen soubor se stáhne uplně celý ALE pár sekund po stažení nahlásí tohle další nápady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zappik Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 zdarek, jakej mas OS? Pokud Vista nebo 7ky zkus zvolit "spustit jako administrator" jinak :google: EDIT: Google odpovida... "Along with your firewall, see if you can temporarily deactivate your anti-virus (if you have it) software as well. If that does not help, disconnect your router (if you have one) and connect directly via your broadband modem. See if that does the trick." & http://support.apple.com/kb/TS2799?viewlocale=en_US ...zappik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Mám bohužel windows XP prof. service pack 3. JJ tohle jsem taky četl na supportu. Zkoušel sem všecko. Bohužel nemám jinou možnost než připojení přes wifi. Dokonce sem jim psal i mail ale zatím neodepsali. Ale díky:) btw. můžu stáhnout originál fw a restornout to pomoc shift+restore z itunes? Není tam nějáká ochrana, že to musí bejt přímo ten koupenej? TADY http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zappik Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 rekl bych ze nemusi byt primo ten koupenej, zvlast kdyz uz si za nej platil.. a s tim stahovanim ti nejde stahnout jen ten FW nebo i apps ze store? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Jen FW. Všechno ostatní jde. Trochu demence ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Při restore se mi vymažou všecky data? I data aplikací? Když sem měl v tap tap nastahový songy a uložený score všechno půjde pryč nebno se to dá něják zálohovat? EDIT: Hm super. Tak sem stáhnul fw 3.1 pro můj ipod touch a při restoru to vyhodilo hlášku. Ipod could not be restored error 3001 Na ipodu pouze logo Itunes a kabel. Takže jake FW mám tedka stáhnout a restorenout? Může mi někdo poslat link na nějákej funkční prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zappik Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 [/url][url]http://rapidshare.com/files/277869179/iPod2_1_3.1.1_7C145_Restore.part1.rar[/url] [url]http://rapidshare.com/files/277869061/iPod2_1_3.1.1_7C145_Restore.part2.rar[/url] [url]http://rapidshare.com/files/277872936/iPod2_1_3.1.1_7C145_Restore.part3.rar[/url] zkus tohle, srry nasel sem jen rapid.. jeste se po necem mrknu ;) kdyby to chtelo heslo tak je to bud rslinks.org just4rslinks.org Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Hele tak se mi podařilo stáhnout novej FW skrz Itunes. Ale při restore mi to hází znovu hlášku error 3001. Sakra v čem je problém:D? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zappik Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 asi blba otazka ale mas autorizovany iTunes? xD btw tahle chyba se casto stava na WinXP :/ takze budes muset zkusit bud reinstall win na visty nebo win7 nebo sehnat nekoho s vistama nebo 7mickama nebo nejlepsi varianta nekoho kdo ma OSX xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 mám autorizovaný Itunes... Vždycky sem to dělal na winech sakra:D. Můj komp by visty neutáh mám slabej noťas. Mám ještě macbook air ale ten se mi vysral a je v opravně. Na něm by to neměl být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.